Автор Тема: Случки со полиција, казни, судови итн  (Прочитано 2174880 пати)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17824
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Одг: Случки со полиција, казни, судови итн
« Одговори #14250 на: 21 Ноември 2025, 16:41:23 pm »
Ако не најдам нешто во скоро време што ми фаќа око, ќе отворам и тема да си бадијалџиме и да видиме како би ги потрошиле моите пари, сепак колективно сме многу силни во таа вештина ;D
Ти посакувам брзо да најдеш нешто кое ќе ти прави мерак на секое седнување а притоа нема да го осеќаш како терет финансиски.

Битен триаголник за сите авто-ентузијасти:

https://www.reddit.com/r/projectcar/comments/rcbhlq/reminder_to_obey_the_project_car_triangle/

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44482
  • Il Moderatore
« Одговори #14251 на: 21 Ноември 2025, 16:59:10 pm »
Најголема дилема во моментов ми е дали 170+ коња возило (за 0-50 км/ч во град ли ми требаат коњите) или 90 коња на плин за евтин зелен картон и смрт на секаква автомобилска уживанција...
Да видиш еапот како „јаде“ попмоќни возила од 0-60, смејурија е тоа :D Значи, доста се 90 коњи, ама електрични да се ;)
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8966
  • Возач без обзир. Безобзирен возач.
« Одговори #14252 на: 22 Ноември 2025, 02:37:04 am »
Најголема дилема во моментов ми е дали 170+ коња возило (за 0-50 км/ч во град ли ми требаат коњите) или 90 коња на плин за евтин зелен картон и смрт на секаква автомобилска уживанција...
Да видиш еапот како „јаде“ попмоќни возила од 0-60, смејурија е тоа :D Значи, доста се 90 коњи, ама електрични да се ;)

Не знам што кур се случи годинава, а и овој ретрограден Мојкур и слични срања...

Прво Никола, па ти... вљубеници во VW.

...e САД могу да рикнем.

Фала на поштовање, пријатно. :))))
Министерство за транс, поп и виски.