Чекаме да ја потегнеш работата.
Sent from ЗА ЖИВОТ ВО МАКЕДОНИЈА!!!
1.Чека ТЕ? Ти и кој ?
Чекај од тие за кои си гласал и кои ги плаќаш од џеб да дремат или бојкотираат Собрание.
Мене не ме плаќаш ниту си ме гласал, па нема што да ме чекаш...пардон..чекате.
Секој работен ден се жалиш за сообраќајот а уште ништо не си превземал, дај малку активност доста се бориш за правата од тастатура.
Превземам со тоа што наместо да се понашам како се околу мене, сеуште почитувам сообраќајни правила, а и правила на паркирање ( плаќам 1000 че месечно за да се паркирам како човек ,а не како говедо кај стигнам) ...мада и таму наидувам на "инвалиди" во Аудија на секој спрат, да ме потсетат каде живеам.
Борење за права од тастатура?
Дечко, едини начин на кој јас знам со тастатура да се борам е ако му ја акнам од глава на некој што си го бара тоа.
Мешаш поимови.
Па на толку жалење срам ќе ме фатеше да пишувам уште а ништо да не превземам. Од такви со телефоните дојдоа работите до ова дереџе.
Пак мешаш поимови.
Се жалат тие 3-4 коли кои блокираа раскрсници до прошла недела и поради кои до дома возев саат време наместо 15 минути.
Едино што можам да превземам е да им улетам со Москвич, пошто државата очигледно го дала тоа право - кој стигне да ме подјебава со блокирање сообраќај иако јас а и 90% од оние каснат ради тоа нивно "право" на жалење (читај демократско изразување на своето мислење) , само си ја бркаат својата работа и немаат ништо ниту со тој што блокира, ниту со тој за кој блокира..
Уште нешто ?