Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3079202 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43710
  • Il Moderatore
Може детето кренало температура и бабата морала да го земе порано од градинка за да го причува и колата не и била спремна за дете пошто не го вози секој ден :(
Што не е оправдание за неврзано дете со појас и отклучена врата. Ај за детско седиште - ќе го проголтам некако.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Присутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5290
  • VW Golf MK3 1.9 TDI

Kравата не го врза детето ни после испаѓањето... Некои никогаш нема да научат.

Отсутен damjanku

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 301

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
predupreduvanje i trijagolnik za pat so ovaja brzina se stava najmalce 150 metra pred, ovie na lice mesto sakaat da go usporat soobrakajot ... :D
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43710
  • Il Moderatore
Море вака - така спасија некој поштен да не ја учука оваа, на душа да ја носи...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7385
Налетав на клипчево на ѕид на ссоб. срам на фб. :)

https://www.facebook.com/video.php?v=886567634720065&set=vb.100001005092371&type=2&theater

Ваши коментари ? ;D :D 

Присутен Fic_CC

• Легенда
  • Keep it 100
Треба да му се скине возачката на кретенот со голфот!

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
Копито, да го тепаш у вреќа тој у голфот.

Не дека моторџијата цвеќе за мирисање, глат си пројде на пуна линија, али тој со голфот е special kind of idiot.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Русите оваквите како со голфот ги викаат учители ама не ретко учителите јадат мнооогу стап. Само ќотек за вакви копилиња

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
Обид за убиство.

Ќе го зема тој во свои раце законот. Се надевам дека и моторџиите го земале во свои раце законот и му искршиле барем предна и задна шофершајбна.

Присутен Fic_CC

• Легенда
  • Keep it 100
Јас би разбрал да го блокира вака ако иде кола од спротивна страна или ако излезе некоја опасност, но на вака празен пат остави го моторот нека помине на никого не му смета.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4219
нема што овој кретенов со голфот да блокира,во ниту еден случај,пошто директно загрозува човечки живот,и ако има правдина,треба да го ебат у гс без вазелин

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
абе го удри на крајот малку? мислам дека да... вака мене да ми направи некое копито па уште и во голф, последно ке му биде тоа... копито... КОПИТО...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6297
Свашта, кој кретен.. Иначе моторџијата сосема правилно си возеше.. на почетокот незнам зошто е полна лента кога патот е прав и има прегледност али како и да е, голфот си го претицуваше на испрекината линија сосема прописно..

Баш ме интересира што се случило подоцна..