Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3079338 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Каква власт таква полиција, хоштаплери ...

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100
Not a valid youtube URL
Not a valid youtube URL

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Така е тоа, кога мислиш дека фенси гуми и подвозје, ESP, EBD и ABS ти ја прават колата семоќна и имуна на физика.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10960
  • 430i
Аквапланинг летс ју ерплејнинг :)
Изгледа и снегче малку има на коловозот. И на првиот му избега, ама успеа да ја исконтролира

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Да ама искочи и си го истресе сакото, ова со друга кола 99% попот би ти пеел над чело вечна јапамијаааааааааааааааааааа :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Kaj moze Evoque so Lada da se ramni...

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14288
  • Пудингот на шоферството
Имаше к‘смет шо не се истумба лошо,да паднеше директно на кров не Евок,и Г класа со ролбар да возеше ке го пееше поп...Среќа во цела несреќа.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Ебати гуската, да не си и у кожа, цел живот ќе ја прогања ...

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43710
  • Il Moderatore
Child lock, child seats, seat belts....damn...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10960
  • 430i
Може детето кренало температура и бабата морала да го земе порано од градинка за да го причува и колата не и била спремна за дете пошто не го вози секој ден :(

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
mozi se, ama ovaa deka e-bana u mozok vo toa sum siguren... maliof ke ima dobra snimka od detsvo :D
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5834
Имавме слична ситуација пред 15тина па може и повеќе години одејќи накај село во викендица. Ја седев напред, пријателот на татко ми вози( Лада), позади седат мајка и дете, соседи од селото. И овој како што вози на кривини едно 50 возеше детево позади чепкало нешто и само гледам на ретровизор вратава се отвара и детево излетува како партал од колата и се превртува по асфалт, му викам абе испадна детево само што му реков кочење чоекот у место трчаме, детево вриска пишти цело крв по лице :( Го смиривме се го измивме и се вративме назад во болница во градот. Го преврзаа го средија и продуживме. Среќа во несреќа е што падна на асфалтот само, бидејќи натаму патот е тесен, планински со долови, недај боже да излеташе баш на остра кривина и да паднеше надоле во некој дол. Трагедија голема ќе беше.

Знаете што беше лошо и глупо? Што женава сакаше да го тужи чоеков... Проста работа. До него седеше,  не си внимава на детето па уште ќе го тужела, ни крив ни дужен. А чоеков од истово село ги носи за нивни потреби, им прави услуга без пари.
« Последно менување: 10 Април 2015, 11:02:37 am Allexxander »

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4001
  • MadaFunker
Истово ми се има случено со дедо ми, се возиме со Москвичот врти тој в кривина ја си чепкам кај кваката  вратата се отвара и летнав ко партал. Среќа не идеше кола од другата страна и нормално си попив едев врел после тоа :D
New blood of old school