Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Bravo на 04 Мај 2026, 10:05:23 amИмам класичен паркет дома и таркет недома. Никад не би ставил паркет више. Стави таркет, што и да се случи у еден ден можеш да имаш нов под. И не го лепи, нова кошулица ќе имаш. Кој не вадел лепен паркет не знае што е мака. Да не зборам што едно лакирање ќе те кошта колку да поставиш нов таркет. Јас за последната комбинација земав таркет од 32 евра м2, тие што се 1 стрип се 70 евра м2 па нагоре. За мене 70 еу м2 е многу.Thanks.Ти зеде 3-strip?
Имам класичен паркет дома и таркет недома. Никад не би ставил паркет више. Стави таркет, што и да се случи у еден ден можеш да имаш нов под. И не го лепи, нова кошулица ќе имаш. Кој не вадел лепен паркет не знае што е мака. Да не зборам што едно лакирање ќе те кошта колку да поставиш нов таркет. Јас за последната комбинација земав таркет од 32 евра м2, тие што се 1 стрип се 70 евра м2 па нагоре. За мене 70 еу м2 е многу.
@balanar во станот имам Таркет, 10+ години, не се споредува со ламинат, мојот таркет е доста мек, осетлив на удари, ама не би го менувал за ламинат во никој случај... во куќата имам класичен паркет, стар 30 години, подалеку од такво нешто