Автор Тема: ЛЕГЕНДАРНИ ПОСТОВИ  (Прочитано 538046 пати)

Отсутен Darkovski

• Редовен
  • Пораки: 1273
Одг: ЛЕГЕНДАРНИ ПОСТОВИ
« Одговори #2325 на: 18 Јануари 2015, 20:55:18 pm »
Суптилен премиум :)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20634
« Одговори #2326 на: 21 Јануари 2015, 13:46:54 pm »
Македонија пат требало да ја исчисти маглата.

:)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29608
    • CARclub.mk
« Одговори #2327 на: 22 Јануари 2015, 08:32:08 am »
Вака на прв поглед брише под со Кајен, Ленд Ровер, Лексус, Мерцедес и други инфериорни контејнери а? Бар кокпитот и воланот да не го земеа од ГМ

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3821
« Одговори #2328 на: 22 Јануари 2015, 16:51:37 pm »
Наутро :  од дома до работа 11 км поминати за време од 22 минути, 30 км/час просек, троши 7,2 литри
Навешер: од работа до дома 11 км поминати за време од 37 минути, 22 км/час просек, троши 9

нешто не ми штима, 11км со 22км/час просек, се поминвуаат за точно 30, не за 37 минути :)
Можеби времето кога стоиш на патарина не се зема во предвид :)
Тогаш, просечната брзина е 18км/ч...
СимоВ

If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34068
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #2329 на: 22 Јануари 2015, 16:56:13 pm »
Вака на прв поглед брише под со Кајен, Ленд Ровер, Лексус, Мерцедес и други инфериорни контејнери а? Бар кокпитот и воланот да не го земеа од ГМ

Пошто нели, ГМ брише под со споменатите контејнери ;D

Наутро :  од дома до работа 11 км поминати за време од 22 минути, 30 км/час просек, троши 7,2 литри
Навешер: од работа до дома 11 км поминати за време од 37 минути, 22 км/час просек, троши 9

нешто не ми штима, 11км со 22км/час просек, се поминвуаат за точно 30, не за 37 минути :)
Можеби времето кога стоиш на патарина не се зема во предвид :)
Тогаш, просечната брзина е 18км/ч...
СимоВ

„Зошто да биде едноставно кога може да биде и сложено“ - Проф. Др. Драге Јанев, Стопанска математика - Економски факултет. Можеби ФилипВ од таму црпел инспирација :D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43651
  • Il Moderatore
« Одговори #2330 на: 22 Јануари 2015, 16:57:29 pm »
Шо знам, мене ми е доста сложена математика 11км со 22км/ч да се поминат за 37 минути..

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43651
  • Il Moderatore
« Одговори #2331 на: 22 Јануари 2015, 17:32:33 pm »
Сега НасГас добар ли е или не е?  ;D ;D ;D ;D
Хитлер ни на еврии не би го дал ...

;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Strumjan

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 95
    • Македонска Џумла заедница
« Одговори #2332 на: 23 Јануари 2015, 10:27:16 am »
Епа на такви деца оставаме соодветно никаква држава хахахаххан ;D
Сигурно нема Норвешка да ви ја оставиме :P

...па морав и визуелно :)

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
« Одговори #2333 на: 23 Јануари 2015, 11:19:15 am »
Можеби ФилипВ од таму црпел инспирација :D

да ми јаиш куро

монсанто од авиони прска кемтрејлс за да расте само гмо, затоа денес децата умирале рано од рак, а порано дедовците јаделе кисело млеко и среќно живееле 100 години, пошто природно и тестирано милиони години у центарот на планетата каде што гравитацијата е најголема, измерено во коњски сили во секунда... така кажаа на раша тудеј. ма---ќе---до-ни-ја!

:P

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #2334 на: 25 Јануари 2015, 20:09:39 pm »
Moze kalemena e bemvejkava ili pa kapakot e smenet odozgora samo nisto strasno..
Aj malce kje bidam vulgaren neka mi prostat adminite ama slusnete ja prikaskava....
Imav kolega slicen na deckovo ovde i sobrani na rabota ni se fali=ja vcera so zenskata u kola se spremame za seksanje arno ama ja bidejki imam skrien trik vo rakavot kacuvam kolata so predni trkala na trotoar i i vikam na zenska mi ela kaj mene sedni mi na kolena a on racunajte na vozacko sediste sedi..Taman ona mu se mesti ovoj stava u rikverc i puna gas kolava se siminja od trotoar i zenska mu avtomatski mu sednuva na poloviot organ...Imase 5-6 sekundi sturci stama i odednas vide nema komentari kreva telefonot i vika eve sega kje i se javam da vidite deka stvarno vi kazuvam direktno u gz i vleze...Nie da spasime situacija site izvikavme daj ne vrti moze odmara devojceto...Taka i kolegava nas od forum..

врвот

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5518
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #2335 на: 25 Јануари 2015, 20:13:26 pm »
Bogami.....moze da se zatvori temava :D
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34068
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #2336 на: 25 Јануари 2015, 20:40:13 pm »
Влатче, што е бе друже ова што си пишал хахахах

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5653
« Одговори #2337 на: 25 Јануари 2015, 21:23:01 pm »
ja samo vi ja preraskazuvam sluckata so kolega moj od rabota kutriot a zinese kje ne izlazese taka i tipceto so hamerot i 10 bmw so gi ima vo 20m2 dvor...baska Lambo ostaeno za zalog za zgrada  >:( >:(

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7050
« Одговори #2338 на: 28 Јануари 2015, 13:57:25 pm »

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16710
  • Keep it 100
« Одговори #2339 на: 28 Јануари 2015, 15:54:15 pm »
Фала богу дени!
"Фала богу дени" беше кажано во смисол, "многу нормално", незнам што не е јасно...
Па фала богу дека беше кажано во смисол дека е многу фала богу нормално, мислам фала богу, зашто би имало нешто нејасно фала богу...

јас малку да ве корегирам... на грешен начин се изразувате... ;)

EDIT фала богу veleфалабогуstrumf: Јас малку да го корегирам моето корегирано, оти фала богу, нејќам некој непотребно да ме корегира. Фала богу мислам :)

« Последна промена: Денес во 11:13:54 од velestrumf »

;D ;D ;D