Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: marjanot на 28 Јануари 2015, 13:21:40 pmОва секогаш е насмеано или знае и да се наљути понекогаш? Цитат: velestrumf на 28 Јануари 2015, 13:29:16 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ова секогаш е насмеано или знае и да се наљути понекогаш?
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: onak на 28 Јануари 2015, 10:49:17 amЦитат: Simo - Carrier166 на 28 Јануари 2015, 10:36:45 amФала богу дени!Цитат: Mario_306 на 28 Јануари 2015, 10:43:35 am"Фала богу дени" беше кажано во смисол, "многу нормално", незнам што не е јасно...Цитат: velestrumf на 28 Јануари 2015, 10:44:52 amПа фала богу дека беше кажано во смисол дека е многу фала богу нормално, мислам фала богу, зашто би имало нешто нејасно фала богу...јас малку да ве корегирам... на грешен начин се изразувате... EDIT фала богу veleфалабогуstrumf: Јас малку да го корегирам моето корегирано, оти фала богу, нејќам некој непотребно да ме корегира. Фала богу мислам « Последна промена: Денес во 11:13:54 од velestrumf »
Цитат: Simo - Carrier166 на 28 Јануари 2015, 10:36:45 amФала богу дени!Цитат: Mario_306 на 28 Јануари 2015, 10:43:35 am"Фала богу дени" беше кажано во смисол, "многу нормално", незнам што не е јасно...Цитат: velestrumf на 28 Јануари 2015, 10:44:52 amПа фала богу дека беше кажано во смисол дека е многу фала богу нормално, мислам фала богу, зашто би имало нешто нејасно фала богу...јас малку да ве корегирам... на грешен начин се изразувате... EDIT фала богу veleфалабогуstrumf: Јас малку да го корегирам моето корегирано, оти фала богу, нејќам некој непотребно да ме корегира. Фала богу мислам
Фала богу дени!
"Фала богу дени" беше кажано во смисол, "многу нормално", незнам што не е јасно...
Па фала богу дека беше кажано во смисол дека е многу фала богу нормално, мислам фала богу, зашто би имало нешто нејасно фала богу...
Aman bre87-88 imav gemce so popaj mislam bese92-93 tetris so 10 igri vnatre97-98 zenami me natera da kupam kompjuter i da mi soli pamet kako sum bil nadvor od site veri i deka treba dase ide napred so vremeto...kompjuterov rabotese sve do pred edna nedela2015 revolucija mile dzontra zamesa prsti i sega konecno sum fraer i vo tek so site zbidnuvanja. Dodeka vie se kurcevte kako mali so kompjuteri jas vozev tocak igrav zmurki,janino janino,dolga magarica,fudbal,narodna,kamaj so edno 30 drugarcinja od okolnite zgradi i mi bese super ne ni pomisluvav da sedam doma i da strakam na tastatura...Odi sea izmknime od nejze kje te zadavam.
Шо беше тоа јанино јанино ??
Го видов Куоре навечер, се враќаше од вечерно основно училиште.
Мора да се стекнам со адекватно образование, ќе конкурирам у мепсо ...
Моментално е слободно местото на заменик генерален директор во Мепсо. Заврши трето одделение, па после конкурирај у Влада за тоа.
Еј таман ко за мене, партиска книшка треба ?
Не, само лекарско.
Плата ??
Добра плата, ама во натура по новиот договор. Секој први ќе се напучиш и цела зграда реденка ќе ти напраи. Рачунај негде 180 души има у зграда, по 500 денари партија, тоа се 90000 денари и плус хранарина ќе добиеш.
Е сега ми е јасно од кај имаш пари за графички и ссд-а....Плус и физички си во добра форма, толку те отвориле да кога јадеш одма сереш, ништо не ти се фаќа ...
Јас по стариот договор сум, на трансакциона ми префрлаат... Ова сега е така за како што сам рече, подобро здравје и кондиција на новодојдените. Види, ако ти се многу пари може на пример, само први и втори кат да ти се наредат па да земеш 40-50000 денари. Па ако затреба, секогаш може да те поминат трети и четврти кат, или први и втори по уште еднаш.
Цитат: DayWalker на 30 Јануари 2015, 13:06:00 pmЗначи плата, колку ти држи гзот а?Да се заслужи мора. Фала богу Куоре е јак, си крепи и сигурен сум дека ќе си извади пристојна плата за лагоден живот.
Значи плата, колку ти држи гзот а?
братучетка му
Жена му.
James May.
Дали можеби медот бил расипан?
Да ти ги ебам патиштата Македонијо, т.е езерата! Да ти ги ебам и шоферите, 3 капки дожд падна и 2 излетани возила во растојание од 3 км. Секој ден се повеќе се прашувам дали има некој нормален.
Ставиле 1 сантиметар пошироки гуми.
Цитат: Deni на 31 Јануари 2015, 22:58:23 pmНе е камбана, приватна зграда е. И по куќи сум видел ги ставаат.Знам точно која зграда е. На тоа минарето следни избори квазимодо ќе излезе да мафта. Ги има иначе и по приградски и селски бандери ги веат овие изгледа за вардар навиваат.
Не е камбана, приватна зграда е. И по куќи сум видел ги ставаат.
Цитат: Fic_CC на 01 Февруари 2015, 02:07:26 amВо Силбо на Ѓеврек со сланина а? Мармлад, ѕвер е ова?Интересни перформанси вади, али ко што кажа Зилери, следуваат апдејти за брзо време.
Во Силбо на Ѓеврек со сланина а? Мармлад, ѕвер е ова?
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Vo temava ne treba da ima auta pod 300 ks.
Ако знаењето беше сила сега требаше да бидам најсилен човек во маЌедонија
Шала? Или не?
И после другите производители правеле загуби а фолксваген правел профити. Па нормално кога заостанува во квалитетот и продава ѓубре.
тоа се тие возачи на седани
Има дечко другарката?
Нема, ама више љуља.
Ај преведи што значи тоа? (најозбилно)
Произлезено од „боље да љуља него да жуља“ што би значело дека боље е да и се тресе салото додека ја ораш отколку да те бодат коските (ако е слаба).
Можеше да кажиш дека е свиња дебела,наједноставно.