Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
абе вие преку ден работите или се возикате ваму-таму со тоа колите?
тренираат да не прават прекршоци, за да возат како тебе, чисто, педантно, без глупирања и опасности... за кога ке влеземе во ЕУ да бидеме комплетно спремни... успат се учат да дишат издувни гасови од дизели кои “не чурат“ и не загадуваат...
да ми го бричиш со з.џ.
Наколче министар за базени.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Симо шо се праиш на Филип В
Цитат: martin_87 на 22 Октомври 2014, 00:08:34 amЦитат: onak на 21 Октомври 2014, 23:26:45 pmке си турите по едно картонче, напред пред ладилникот, така што ке ја покрива половина од перката (од надвор повторувам) и ке немате проблем...-Па нема ли некое по модерно решение? )има... наместо картонче, ке туриш матична плоча од десктоп...
Цитат: onak на 21 Октомври 2014, 23:26:45 pmке си турите по едно картонче, напред пред ладилникот, така што ке ја покрива половина од перката (од надвор повторувам) и ке немате проблем...-Па нема ли некое по модерно решение? )
ке си турите по едно картонче, напред пред ладилникот, така што ке ја покрива половина од перката (од надвор повторувам) и ке немате проблем...
Од Алигатор се седиштана?
Еко-алигатор.
Се е можно, дури и 500 км без вода
А оноа МОНТКАТА меѓу седиштата? А и незнам што е убаво во самите седишта, аа да, дека е италијанско ауто.
Јас зимно време си ставам канаринче во Алфата и баш ми е фино Си пеат песнички на дупки Еве како звучи на дупки без тоа врапчето во позадина
Ај тоа, туку за уживањето во возењето... Опремата е само мал дел од целосното уживање. Целосното уживање зависи и од динамичките својства на возилото и од изгледот на истото. Не само од тоа дали има паркинг сензори или ладена фиока или команди на волан. Еве, јас од лично искуство, ќе ви кажам дека на стилото имамам ладена фиока и волан со команди, ама ич ништо тоа не ми значи кога ќе седнам во алфата и таму ги немам тие „благодети“. Не дека не си вредат, туку во целокупното уживање што ти го пружа автомобилот, играат минимална улога.
Ништо, уше една кола пар или непар во зависно од тоа сеа шо си Според тоа ако се рачунаат последните 2 бројки ја сум непар
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: marjanot на 10 Ноември 2014, 16:17:19 pmЦитат: filipv на 10 Ноември 2014, 15:51:42 pmИ? Што е ова на сликава?Магла?Смог?Чад?...?Мириса? На што?Штипе за очи?Топи лисја на дрвата?Какви беа метеоролошките услови денот кога е направена сликата? Имало ли циклонска активност? Дожд минатиот ден? Колкава е влажноста? Дали и колку влага кондензирала? Ово? Оно?Прашања милион.Муабетот ми е: како од сликата, чисто визуелно носите заклучоци што е, каков состав има и од каде дошло?,Магла, смог, чад.Смрди, на изгорено, сеуште не штипе на очи и сеуште не ги топи лисјата на дрвата.Времето беше облачно, влажно и умерено дождливо без ветер од север правец. Кондензиралометарот не знам на која вредност беше.Помини една вечер во Аеродром. Јас секој вечер го шетам песот и знам како изгледа.Земав да трчам покрај кеј, јер здравје. Третиот пат неможев воздух да земам после трчање и од нос црњавици ми излагааВо врска со првиот дел од пораката какви се твоите размислувања?Немаш научна студија приложено. Од кај знаеме дека црнилата во носот не ти се од бојата за кондури со која си се ивалкал кога си ги бришел кондурите? Од каде знаеме дека немаш хронична пневмонија и астма од раѓање па затоа не можеш да дишиш? Песот баждарен ти е? Дига прашина кога копа за да се покака? Во која насока дувал ветерот кога песот ти копал? Колкава била влажноста на воздухот?Ти не си прочитал ниту една книга за тоа како се шета куче, како се фарбаат кондури.
Цитат: filipv на 10 Ноември 2014, 15:51:42 pmИ? Што е ова на сликава?Магла?Смог?Чад?...?Мириса? На што?Штипе за очи?Топи лисја на дрвата?Какви беа метеоролошките услови денот кога е направена сликата? Имало ли циклонска активност? Дожд минатиот ден? Колкава е влажноста? Дали и колку влага кондензирала? Ово? Оно?Прашања милион.Муабетот ми е: како од сликата, чисто визуелно носите заклучоци што е, каков состав има и од каде дошло?,Магла, смог, чад.Смрди, на изгорено, сеуште не штипе на очи и сеуште не ги топи лисјата на дрвата.Времето беше облачно, влажно и умерено дождливо без ветер од север правец. Кондензиралометарот не знам на која вредност беше.Помини една вечер во Аеродром. Јас секој вечер го шетам песот и знам како изгледа.Земав да трчам покрај кеј, јер здравје. Третиот пат неможев воздух да земам после трчање и од нос црњавици ми излагааВо врска со првиот дел од пораката какви се твоите размислувања?
И? Што е ова на сликава?Магла?Смог?Чад?...?Мириса? На што?Штипе за очи?Топи лисја на дрвата?Какви беа метеоролошките услови денот кога е направена сликата? Имало ли циклонска активност? Дожд минатиот ден? Колкава е влажноста? Дали и колку влага кондензирала? Ово? Оно?Прашања милион.Муабетот ми е: како од сликата, чисто визуелно носите заклучоци што е, каков состав има и од каде дошло?
Наместете и една рампа пред влез на Скопје за такса на нас селаните ко ке дојдиме шо дишиме од вашиот префинет воздух.