Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Ако ја земеш Меридата ќе имаш нереален тест, подобра е од сите спомнати. Од друга страна Пасатот е фантастичен. Освен тоа хромираниот држач за љиљаци напред тој е срање ама имам фолиичка ќе го решам.
Цитат: achtung на 30 Ноември 2014, 11:28:29 amЗамисли да имаше пица 4Ц, сигурно ќе беше 50 евра Ако не ти чини нарачај си пица на метро,кој шо си сака.
Замисли да имаше пица 4Ц, сигурно ќе беше 50 евра
filipV како министер за внатрешни:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Бузуки на 07 Декември 2014, 17:51:56 pmНа братучед му паднал во вц шоља.. Го пуштил не работел.. Го отворил и го очистил внатре со фен.. Сега си работи све, само тачот не работи.. Чаре некое ? Алкател 995 е телефонот. Требало да пушти вода само...
На братучед му паднал во вц шоља.. Го пуштил не работел.. Го отворил и го очистил внатре со фен.. Сега си работи све, само тачот не работи.. Чаре некое ? Алкател 995 е телефонот.
Плимонт,Од минатава вечер почна некој звук како кандило да ми се јавува во колава. Со детална анализа открив дека звукот доаѓа од боцата и се јавува при клатење, веројатно пловак или шотијзнам си има паднато/откачено пошто претходно немаше никакви звуци. Утре веројатно ќе поминам да видите тоа што може да се среди, пошто звук од кандило во кола на плин не е на арно.
Те молам објасни како „кандило“ дава звук, и ако може еден јутјуб пример? (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
^^^(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Педерчина шпанска..
Као администратор на автомобилски форум е
Совет за бела техника
Фрижидер - ВолвоБољер - ХондаШпорет - Сеат Машина за перење - ВЊ нормално..Клима - Мерџо..
Едно за жената и едно за мене. Две седишта се потребни.Бабата и дедото нека си купат кола со повеќе седишта да им ги збира внуците.