Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Миле Џонтра на 20 Септември 2014, 10:47:15 amЦитат: onak на 20 Септември 2014, 00:21:14 amи овој во ново лисиче е СЕРВИС ИЛИЈА!! ама не е во ѓорче...ЕУРЕКА! Онак, Архимед од Сиракуза не ти е рамен абе торко.... сендвичара 7-ца од центар.. сега и во аеродорм... зашто да неможе еден исти со истоиме, на кој појдовната точка за работа му била во една населба да отвори во друга втор-трет------десети дуќан?смотан...
Цитат: onak на 20 Септември 2014, 00:21:14 amи овој во ново лисиче е СЕРВИС ИЛИЈА!! ама не е во ѓорче...ЕУРЕКА! Онак, Архимед од Сиракуза не ти е рамен
и овој во ново лисиче е СЕРВИС ИЛИЈА!! ама не е во ѓорче...
и овој во ново лисиче е СЕРВИС ИЛИЈА
ама не е во ѓорче
Ама па затоа е најбезбедно возило
пази да не... доста безбедно, да, се сложувам, ама нај безбедно, е баш и не...
Па само двајца може да загинат во него ..... :-P
077-748-340Мики, се наоѓа во KH2O.
Цитат: AllMightyMe на 22 Септември 2014, 20:00:11 pm077-748-340Мики, се наоѓа во KH2O.Калиум дихидроген моноксид?
Цитат: n1kola на 24 Септември 2014, 23:13:33 pmПлин ? No thanks Изгоре пред мои очи...А ако пред очи ти изгори бензинец - дали ќе кажеш „Бензин? No thanks"А ако пред очи ти изгори дизелаш - дали ќе кажеш „Дизел? No thanks".И шо е фората со баш твоите очи? Шо ќе погледнеш со очите, а плус е на плин, се пали?
Плин ? No thanks Изгоре пред мои очи...
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
А Тони добар е?
Го нема на портирница кај мене.Добар е сигурно.
Цитат: krell на 14 Август 2014, 19:20:36 pm не е така мек и топол,На почеток и мене ми е мек и топол, а по некое време станува врел и твррд :-) Шала на страна, секоја чест за љубовта кон музиката и за опремата која ја поседувате!
не е така мек и топол,
Мора леб да вади и он.Ете во Taken 3 жената ќе му ја утепаат, она работеше како шивачка 8000-8000, се снаоѓаа некако. Сега ќе мора без тие пари да живее.