Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Абе ај шамар шо не смее, не смее... А клоца да му здрвиш, ок ли е као метод? Нит е шамар, нит е у глаа (осим ако ептен не си пролупал)...
Во Сирија им ги сечат главите и ги обвинуваат за американски шпиуни вие за еден шамар тука се потресувате
Скраја да е будало една. И тоа ја што сум пишал и за онак џуниор ебате преполнетиот суџук ебате. Ела намести парно ќе почне грејна сезона. Ќопек!
Цитат: kimi makedonski на 08 Септември 2014, 14:38:50 pmсекој илинден, денот на независноста и денот на вмро кај мене на тараса Најискрено, желба ми е да ти се помочам во памето. Ништо лично, за памето е муабето
секој илинден, денот на независноста и денот на вмро кај мене на тараса
Миле да го вози Ево-то на Иџе,сигурно ке извади 4,3л/100км.
Не ни проверив вчера дали функционира линкот, а сега скроз заборавив што сакав да постирам... :/
Ене ми го цел компјутер, под кревет, чека подобри времиња. Мада, мислам дека е PQFP, не PGA
и овој во ново лисиче е СЕРВИС ИЛИЈА!! ама не е во ѓорче...
Мислам дека регистрацијата на битолскио Мустанг е нешто слично, BT 4444 AB
И тој е многу добар. Зато јас сум одличен
Цитат: onak на 20 Септември 2014, 00:21:14 amи овој во ново лисиче е СЕРВИС ИЛИЈА!! ама не е во ѓорче...ЕУРЕКА! Онак, Архимед од Сиракуза не ти е рамен
Цитат: Бузуки на 20 Септември 2014, 12:50:00 pmИмам дома ваква изолација така ми стои...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Сакам на клиото малце да го стишам моторот.. Фабрички има некаква си изолација на хаубата, али ништо не делува.. Е сеа да ставам од стаклената волна меѓу фабричката изолација и хаубата или ? И на други места кај би можел да ставам ? Ваквa e хаубата..(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)После одозгора не заборави гипс-картон да ставиш една плоча...
Имам дома ваква изолација така ми стои...(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Сакам на клиото малце да го стишам моторот.. Фабрички има некаква си изолација на хаубата, али ништо не делува.. Е сеа да ставам од стаклената волна меѓу фабричката изолација и хаубата или ? И на други места кај би можел да ставам ? Ваквa e хаубата..(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)