Автор Тема: ЛЕГЕНДАРНИ ПОСТОВИ  (Прочитано 557173 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Одг: ЛЕГЕНДАРНИ ПОСТОВИ
« Одговори #2175 на: 15 Јули 2014, 09:59:39 am »
Алфа никад не остануе без вода...  8)

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
« Одговори #2176 на: 15 Јули 2014, 10:14:54 am »
Затоа гориво лапа ко камила :)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #2177 на: 15 Јули 2014, 11:14:54 am »
Не бе, ич не троши..

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43937
  • Il Moderatore
« Одговори #2178 на: 15 Јули 2014, 11:17:40 am »
Денес стигнав на работа со едноцифрена бројка по борд ;)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #2179 на: 15 Јули 2014, 11:18:47 am »
Ама гарант си ја галел до 5000 обртаи, стисни малце не ја штеди иам резерва мотор ако ми притреба :D

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14183
« Одговори #2180 на: 15 Јули 2014, 12:13:27 pm »
Денес стигнав на работа со едноцифрена бројка по борд ;)

Фати зелен бран? :D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43937
  • Il Moderatore
« Одговори #2181 на: 15 Јули 2014, 13:16:54 pm »
Немаше потреба од клима. Гужва стандардна :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20700
« Одговори #2182 на: 15 Јули 2014, 14:01:57 pm »

игра со карти, ама тешко коцкарска игра.

Сношти те видов, беше со моторот пред Бисер. Бев седнат во Дежаву :)

Камо кацига? :D

Во изработка е, се составуваат две кабини од Сканиа ;D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Лудак!! Морав да идам у веце да се смеам на раат еате!! ;D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14183
« Одговори #2183 на: 15 Јули 2014, 14:04:01 pm »
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #2184 на: 16 Јули 2014, 00:00:18 am »
Ajde be ja se kladam vo 1000 evropski deka ne treba da vozis bez voda Zasto treba da imas voda I ic ne e bitno kolku km Ke projde Volvoto ili alfata bez voda Zasto treba da IMA VODA.

е треба де.. никој не вика дека не треба... а што ке се сслучи кога на твојата високо поштована алфа, во недела попладне, во грција (сите затвараат во 3 во сабота и отвараат во понеделник) ке ти се деси мало дефектче, кое кога ке пробаш некако да го санираш со не соодветен алат, ке направиш пукнатина низ која истекува 2 литри вода за 1 минута? а патем речено се наоѓан на точно 510 километри од дома, со фамилја (жена и деца) кои мора да дојдат вечерта дома? .

знам јас што ке се случи... палиш колата алфата и тргаш... после 30 минути колата алфата сама се гаси и никад више не запалува... е мојата извозе до дома и сабајлето пак запали од прва... извозени 250 километри без капка вода во себе а вкупно цела километража со стрелката за температура на максимум, преку црвено отидена...

тоа ми беше поентата... инаку не го величам волвото туку одговарам на алфистите што наеднаш сите ми се свртевте.. само алфисти...

п.с. земен денес исти таков мотор од удрено волво Ѕ70.. ке видиме каков ке излезе после монтажа. на километражникот на волвото пишувало 210Ккм...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен darko mk5

• Сениор
  • Пораки: 3600
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,7477.0.html
« Одговори #2185 на: 17 Јули 2014, 14:01:57 pm »
Ajde be ja se kladam vo 1000 evropski deka ne treba da vozis bez voda Zasto treba da imas voda I ic ne e bitno kolku km Ke projde Volvoto ili alfata bez voda Zasto treba da IMA VODA.

е треба де.. никој не вика дека не треба... а што ке се сслучи кога на твојата високо поштована алфа, во недела попладне, во грција (сите затвараат во 3 во сабота и отвараат во понеделник) ке ти се деси мало дефектче, кое кога ке пробаш некако да го санираш со не соодветен алат, ке направиш пукнатина низ која истекува 2 литри вода за 1 минута? а патем речено се наоѓан на точно 510 километри од дома, со фамилја (жена и деца) кои мора да дојдат вечерта дома? .

знам јас што ке се случи... палиш колата алфата и тргаш... после 30 минути колата алфата сама се гаси и никад више не запалува... е мојата извозе до дома и сабајлето пак запали од прва... извозени 250 километри без капка вода во себе а вкупно цела километража со стрелката за температура на максимум, преку црвено отидена...

тоа ми беше поентата... инаку не го величам волвото туку одговарам на алфистите што наеднаш сите ми се свртевте.. само алфисти...

п.с. земен денес исти таков мотор од удрено волво Ѕ70.. ке видиме каков ке излезе после монтажа. на километражникот на волвото пишувало 210Ккм...

ako ja guras kje izvozis ;D

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #2186 на: 24 Јули 2014, 12:43:43 pm »
Ааа... Makes sense.
Да и стокмиш на крилата под страничните жмигавци, каде што Масерати ги става air intake outlets ? Од крај до крај, некои си 20-25цм?
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34157
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #2187 на: 24 Јули 2014, 13:59:51 pm »
?

Демек in-out? Што зајак си ти, само да се закачаш.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55053
  • Махер
« Одговори #2188 на: 24 Јули 2014, 14:40:03 pm »
Оутлетс се тие. :) :) :)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20700
« Одговори #2189 на: 24 Јули 2014, 14:45:15 pm »
Аутлец.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.