Свесен си дека постот на Миле не беше кон тебе, него кон жената на видеото, така?
не.. бидејки под мојот пост пишал, без цитат од друг пост, спомнува 2 тона кола, а јас сум од ретките тука што вози толку тешка кола... и така сватив дека за мене пишува...
ај бе гризни јазик у пм... и повлечи зборот, веднаш, смени го текстот-постот ВЕДНАШ!!! денес видов под стоковна куќа мост во живо како изгледа истурен мозок по асвалт... душа ми се стресе, ти тука сега ми збориш дека ке прегазам дете некое затоа што не сум изгледал некој ебан видео клип со некоја крава што нема релфекси...
да те уденам на онак џуниор ебате џонтрата ебате...
Скраја да е будало една. И тоа ја што сум пишал и за онак џуниор ебате преполнетиот суџук ебате. Ела намести парно ќе почне грејна сезона. Ќопек!
извини, ама стварно помислив дека за мене пиша...
од вторник се турам во акција. бидејки ПРЕТПОСТАВУВАМ дека локањето пиво ке се помести за вторник а не понеделник, може да дојдеш таму, па од таму да идеме докај тебе, да ти зеам мерка за што ти треба...
бива?
п.с. стварно под стоковна мост денес имаше таква дешавка... траги од кочење, полиција блокирала пролаз, крвишта на асвалт...