Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3183052 пати)

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6867
  • Бенве сие бенве
Jas ne go izgledav, mozam da si pretpostavam.... jas najodvratno nesto sto sum go videl od toj tip e pregazena zena od kamion vo strumica, potocno kamionot ja pregazil na izleguvanje i ja zavlekol so nego, ekstremiteti i creva po cel asfalt, jas naletav nepolna minuta po sluckata, gadno upm....

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4287
не е толку гадна снимката

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14391
  • Пудингот на шоферството
Snimkata e daleku od gadna no samata pomisla deka se raboti za malo dete te zgrozuva.
Sum bil svedok na soobrakajka kade pred moi oci na 2 metri od mene udria dete.deteto nemase posledici no seuste muu go pamtam krikot koj go napravi pred da bidi udren
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
рефлекси на умрен коњ има жената

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
и јас не го гледав клипот.. доволно ми е што ги читам коментариве за него...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34157
  • Таков е животот... јебига
Е така ти е кога не гледаш кај возиш. Ќе поминеш со возило од два тона преку мало дете. Кубење коси, не би ни сакал да знам како е, но после ебење нема каење.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
ај бе гризни јазик у пм... и повлечи зборот, веднаш, смени го текстот-постот ВЕДНАШ!!! денес видов под стоковна куќа мост во живо како изгледа истурен мозок по асвалт... душа ми се стресе, ти тука сега ми збориш дека ке прегазам дете некое затоа што не сум изгледал некој ебан видео клип со некоја крава што нема релфекси...

да те уденам на онак џуниор ебате џонтрата ебате...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29799
    • CARclub.mk
Свесен си дека постот на Миле не беше кон тебе, него кон жената на видеото, така?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55053
  • Махер
Перо си го видел? Со мене учеше. Со свифт.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
ај бе гризни јазик у пм... и повлечи зборот, веднаш, смени го текстот-постот ВЕДНАШ!!! денес видов под стоковна куќа мост во живо како изгледа истурен мозок по асвалт... душа ми се стресе, ти тука сега ми збориш дека ке прегазам дете некое затоа што не сум изгледал некој ебан видео клип со некоја крава што нема релфекси...

Скраја да е будало една. И тоа ја што сум пишал и за онак џуниор ебате преполнетиот суџук ебате. Ела намести парно ќе почне грејна сезона. Ќопек!

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
Свесен си дека постот на Миле не беше кон тебе, него кон жената на видеото, така?

не.. бидејки под мојот пост пишал, без цитат од друг пост, спомнува 2 тона кола, а јас сум од ретките тука што вози толку тешка кола... и така сватив дека за мене пишува...

Скраја да е будало една. И тоа ја што сум пишал и за онак џуниор ебате преполнетиот суџук ебате. Ела намести парно ќе почне грејна сезона. Ќопек!

извини, ама стварно помислив дека за мене пиша...

од вторник се турам во акција. бидејки ПРЕТПОСТАВУВАМ дека локањето пиво ке се помести за вторник а не понеделник, може да дојдеш таму, па од таму да идеме докај тебе, да ти зеам мерка за што ти треба...

бива?

п.с. стварно под стоковна мост денес имаше таква дешавка... траги од кочење, полиција блокирала пролаз, крвишта на асвалт...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Хаха, добро, ја стварно не мислев на тебе кога пишав туку општо. As a matter of fact, не ни имав поима дека мојот пост е под твојот, пошто сите коментари ги прочитав по два пат in a crazy mannerly fashion :D па не приметив.

Иначе не сум бил во таква језива ситуација ама имам извадено давеник со тимот колеги спасители, слично језива ситуација.

Отсутен Zemunac

• Почетник
  • *
  • Пораки: 23
Geometar

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43937
  • Il Moderatore
Крајно време беше у тоа хаост некој да нае*е... Audi driver - it makes sense.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4287
а овие од вечер толку ли се идиоти па неможат да ги ротираат сликите?