Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: LosiPatista на 24 Јуни 2013, 15:05:01 pmЈас незнам зошто Мерцедес не направи еден турбо бензинец за Леман. Уствари зошто ниту еден производител не направи турбо бензинец за Леман, та сал возат косилици. Симче?Имаа они турбо бензинец... леташе на Ле Ман! (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Јас незнам зошто Мерцедес не направи еден турбо бензинец за Леман. Уствари зошто ниту еден производител не направи турбо бензинец за Леман, та сал возат косилици. Симче?
Цитат: Deni на 26 Јуни 2013, 11:38:29 amСтатистички носење на каиш во кола ги зголемува шансите да умреш од рак. (ова треба да е релевантно за тебе)пу пу помести се од местото! зашто бе за мене шо сум ти згрешил?!
Статистички носење на каиш во кола ги зголемува шансите да умреш од рак. (ова треба да е релевантно за тебе)
Па ти си по каишите! (се поместив, паган еден)
Цитат: filipv на 27 Јуни 2013, 09:16:46 amЦитат: velestrumf на 27 Јуни 2013, 09:04:42 amТаман си е потрошњата на Аудито, имајќи предвид како било возено Ама нели, пошто дизел иде на воздух, лаванда и крила од пеперутки, не троши ич и затоа 6,5 л/100км е „премногу“, а од друга страна, косилиците идат на мелена платина, па затоа трошат 2342904523 Мегалитри/2 метра.6.5 на аутопут мене искрено би ме засекирало. Обично околу 5 сум.Филип, ти имаш 105 коња, он има 140. Ти возиш со брзина на глечер, он вози драстично побрзо.
Цитат: velestrumf на 27 Јуни 2013, 09:04:42 amТаман си е потрошњата на Аудито, имајќи предвид како било возено Ама нели, пошто дизел иде на воздух, лаванда и крила од пеперутки, не троши ич и затоа 6,5 л/100км е „премногу“, а од друга страна, косилиците идат на мелена платина, па затоа трошат 2342904523 Мегалитри/2 метра.6.5 на аутопут мене искрено би ме засекирало. Обично околу 5 сум.
Таман си е потрошњата на Аудито, имајќи предвид како било возено Ама нели, пошто дизел иде на воздух, лаванда и крила од пеперутки, не троши ич и затоа 6,5 л/100км е „премногу“, а од друга страна, косилиците идат на мелена платина, па затоа трошат 2342904523 Мегалитри/2 метра.
Цитат: Deni на 27 Јуни 2013, 14:51:47 pmШто е полошо од тоа да те боцне оса?Na kur da te nosa !
Што е полошо од тоа да те боцне оса?
Цитат: NUME на 20 Септември 2012, 01:04:22 amЦитат: Falanga на 20 Септември 2012, 00:56:24 amШта зна жена што е зоља.....si vika so go ebam ke go secam mileta ...... него дај да одам дома да му направам нешто за јадење, да го турам пивото да се лади, оти знаеш каков е, ќе се поднапие, облекува кимоно и сите дома не тепа....
Цитат: Falanga на 20 Септември 2012, 00:56:24 amШта зна жена што е зоља.....si vika so go ebam ke go secam mileta ...
Шта зна жена што е зоља.....
Jas imam vozeno niz Jugoslavina bez vozacka , pred 3 godini. Po greska soobrakajna od druga kola sum spakuval...
На излез од мк не ти побараа сообраќајна...
Toa sto imam sve u paket so pasos sose se zeleni kartoni vozilo na firma so dokumenti drn drn...
Цитат: Bauer на 27 Јуни 2013, 19:11:14 pmБаш кос одев за Германија гледав екстра луксузни коли низ Австрија кај шо влечат камп приколки, (бмв5, ауди а6, мерц цлс строго каравани ) сигурно такви луѓе си одат во сосем урбанизирани камп населбиToa samo cheap Europeans go pravat. I si nosat konzervi od doma. Uste 1995-6 vo Grcija gi gledav so Mercedesi kampuvaat be Koja bruka im se smeeja. Za sramota
Баш кос одев за Германија гледав екстра луксузни коли низ Австрија кај шо влечат камп приколки, (бмв5, ауди а6, мерц цлс строго каравани ) сигурно такви луѓе си одат во сосем урбанизирани камп населби
При здрава јетра само будала би турил алкохол у кола...
Ново Сузуки.http://i.imgur.com/sXLz9ZO.jpgФабрички доаѓа со боја на пенис.
Цитат: Falangasaurus на 28 Јуни 2013, 20:47:11 pmЛеле бе колку си екплицитен тоа чудо едно екСплицитен колега... екСплицитен... а и што ке правиш, многу порњави низ детствово сум изгледал... на времето шик и у мода беа вуњени плавушанки и германци со мустаќи... после дојде времето на црнци со магарешки патлаци, па по дефиниција се изнагледав и теткици 9пак плавушанки ама бричени овој пат) со анален отвор како канализациона цевка... доволно раширени да лапнат телевизор...
Леле бе колку си екплицитен тоа чудо едно