Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
mi gasi vo 3,4,5brzina koga ke go zgaznam nad 3 obrtaj a prva i vtora gi cedam do 5 ne gasi , od so gasi ?
Цитат: gOJDO на 26 Април 2013, 11:00:03 amМене најголем ќеф ми прават турбаши...TИ ОЧИГЛЕДНО НЕ СИ СЕДНАЛ ВО АСАЛЕН АТМОСФЕРЕЦ ОД ВАКВИ КАКО ТЕБЕ ПРОПАЃА СВЕТОВ СЕ ЗНАЕТЕ СЕДНИ ВО КОБРА СО 11.000 КУБИКА ПА ПОСЛЕ ЗБОРИ ТИ КОЛКУ ШТО СИ СЕДЕЛ ВО ДОБАР АТМОСФЕРЕЦ ДА СЕ ЛЕЧИШ ТРЕБА НЕ ТИ Е СРАМ ДА СЕ ЗАКАЧАШ ОДИ ВОЗИ КОЛА ПРВО НЕ ТУКУ СЕ КРИЈ ПОЗАДИ ТАСТАТУРА ЈАВИ СЕ КОГА ЌЕ ТИ СЕ ЗАЕБЕ ТУРБОТО ШТО ТИ ПРАВИ ЌЕФ ПА ЌЕ ПРАИМЕ МУАБЕТ НА ФОРУМИ НЕМАТЕ РЕСПЕКТ КОН ПОСТАРИ ЗНАЧИ КАКО ТАКА СИ ДОЗВОЛУВАТЕ
Мене најголем ќеф ми прават турбаши...
^ Каков гз, да бев маж одма ќе ја женев!
Kje osetis snaga ama nema da mozes dolgo da ja osekjas so benzinec so 500ks toa mi e muabetot i deka ako imas 200 ks benzinec i dizel, dizelot e logicen izbor
Цитат: Falangasaurus на 23 Март 2013, 10:22:59 amДоаѓа учителката со писмените во раце и лута како рис:- Како не ви е срам, ви дадов писмена за да пишувате за светски познати жени,а вие сите сте ми пишувале за Лејди Гага, Мадона, Цеца...На никој не му текна да напише на пример за Марија Кири...И тука сите деца почнуваат да се смеат на цел глас.- Како не ви е срам, па уште ви е и смешно!- Учителке не е Марија Кири, туку Мараја Кери...А-хахаха ааа хахаха аххахаха ааа добар
Доаѓа учителката со писмените во раце и лута како рис:- Како не ви е срам, ви дадов писмена за да пишувате за светски познати жени,а вие сите сте ми пишувале за Лејди Гага, Мадона, Цеца...На никој не му текна да напише на пример за Марија Кири...И тука сите деца почнуваат да се смеат на цел глас.- Како не ви е срам, па уште ви е и смешно!- Учителке не е Марија Кири, туку Мараја Кери...
Цитат: djidji на 29 Април 2013, 23:30:06 pmСо сув г'з риба не се фаќа Ама и со мокар на пичка не се оди!
Со сув г'з риба не се фаќа
Да се качиш на крстот на Водно пеш, и да се фрлиш од таму мислејки дека ќе воскреснеш пошто се ближи велигден.
Ја гу ја (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Изјава на форум за коли. Цитат: Nikola X на 26 Април 2013, 13:52:28 pmKje osetis snaga ama nema da mozes dolgo da ja osekjas so benzinec so 500ks toa mi e muabetot i deka ako imas 200 ks benzinec i dizel, dizelot e logicen izbor
8-ца, маскирно или маскирано?
Да.
Мене ми има мрднато кон поладно еднаш.
Цитат: Sportex на 29 Април 2013, 13:39:57 pmСигурен си дека овој лево на сликата ти е татко? Може и тебе да ти е... кој знае.
Сигурен си дека овој лево на сликата ти е татко?
Цитат: Cuore Sportivo на 02 Мај 2013, 10:07:44 amИстиот ден ми умре едната баба, беше Велигден.Баба ти за кој тим возеше ?
Истиот ден ми умре едната баба, беше Велигден.