Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
За да биде чиста околината на Штип..
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Да не му се наоѓаат на некој драјвери за Шпоре на дрва 2.0, ми застуде некако, а досегашниве драјвери трајал ми беа (само за зимава). На Замунда барав да спуштам, нема...
Зашто тогаш се замарал да го чисти?
ЛП едно време поднамали со тролањево, ама гледам сега пак си во одлична форма. Изгледа ти доаѓа тоа, се буди во тебе на пролет...
Ка“ј МЕн%е е сЕ в‘о рЕД с*о скаЈПо„т, вООпШt=о не мИ г#o уКочУВа кОМп*ј‘утерОТ. И пи’вО мИ, СЕ исТ‘у(ре на таСТату$ра, аМА ни+Што не И е. Си РАбо‘&ти СОсема NOr@maLno!
Ќе го простам после, сега сум на работа.
Ако видиш Флуенсе дигаш рука а ако видиш голф дигаш мотика.
Сена го величат дека загинал ова она слична ситуација како тоше проески никој не би идел на концерт додека беше жив а сега загина и отпосле се дигна сета таа фама
Цитат: DOG SECURITY на 24 Април 2013, 00:03:32 ambaska sto sluzi kako amajlija za zeni,mnigu koi ja imaat mi se pofalile deka setaat poveke nevesti . sto ke kazete vie?Морам да признаам дека откога ми ја залепивте налепницата сексуалниот живот ми се промени преку ноќ. Впрочем ми се интензивираше за 3 или можда 4 пати во просек во однос на претходно. На пример преклани, пред да ја ставам налепницата за малце ќе дупев еднаш. Но откако ја залепив, изминатава година за малце ќе дупев 4 пати, а 5-тиот пат сакав да го дупам душекот ама многу бев пијан за да ми се дигне.Налепницата на ДОГ ја препорачувам на секој кој има сексуални проблеми и сака истите да му исчезнат преку ноќ! И не заборавајте, не е битно дали дупите или ве дупат, битно е да се има редовен секс!
baska sto sluzi kako amajlija za zeni,mnigu koi ja imaat mi se pofalile deka setaat poveke nevesti . sto ke kazete vie?
Ke skapite kosilicari.