Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Сеуште неможам да разберам зашто е греота? Демек срамота е ако имаш пари да заштедиш? Ако системите се напреднати доволно за да нема загуби на моќност која е разликата?
Апсолутно. Како што колегата Томе еднаш кажа - ако сум доволно богат, не значи дека сум глуп па да се расфрлам, односно ако доволно богат да направам куќа, треба да ја направам без изолација и да плаќам милиони за греење, пошто имам пари?Ја би конвертирал све што можам на плин (да возев бензинец), и нека се чуди кој сака, и нека ме праи сељак кој сака. Уствари, мојата логика би била следната - колку поголем (атмосферски) мотор - толку поголеми шанси колата да ми биде на плин.
Цитат: Filomkd на 04 Мај 2013, 10:05:52 amПа нека станат сватови спортекс и фаланга Abe aj na dizel da mi smrdi deteto posle....
Па нека станат сватови спортекс и фаланга
Цитат: Busav на 07 Мај 2013, 18:39:07 pmДај предложете некој сервис на полнење на фреон Мојсо полни фреон колку што знам
Дај предложете некој сервис на полнење на фреон
Цитат: onak на 08 Мај 2013, 00:07:36 amЦитат: Knight_ на 08 Мај 2013, 00:04:45 amSimulatoR види 4 поста над твојот колку и да збориш џабе е... Видов погоре 4 поста и го видов видеото исто како моето ?Кој на кого збори и за што ?
Цитат: Knight_ на 08 Мај 2013, 00:04:45 amSimulatoR види 4 поста над твојот колку и да збориш џабе е...
SimulatoR види 4 поста над твојот
Јас само се надевам дека во сите се крие желба за убаво средено ауто, макар било и VW
До сега во Беломорска никогаш не ми оскрнавеле возило, но затоа на мој другар кој ми беше на гости во Охрид му потпишана со кључ на гепек „ПЕДЕР“.
Цитат: bramovsk на 10 Мај 2013, 16:01:17 pm^ А тебе јасно ти е ?Може не е хеч ама веројатно еден од најдобрите во сериско произведените „компакти“.http://www.topspeed.com/cars/mitsubishi/2010-mitsubishi-lancer-evo-x-fq-400-ar74837.html...ako imas 17 godini.
^ А тебе јасно ти е ?Може не е хеч ама веројатно еден од најдобрите во сериско произведените „компакти“.http://www.topspeed.com/cars/mitsubishi/2010-mitsubishi-lancer-evo-x-fq-400-ar74837.html
Ако некој не го купи и ми го тупнат мене ќе го правамПошто тешко се препарира....Ајде, за спас на Пипо.
Цитат: Falangasaurus на 13 Мај 2013, 14:15:34 pmНикаде не пишува дека му се расипале инџекторите.Не, не му се свиѓала нијансата на тегет, па сакал окер да земе, да му одговараат со покривката за ремените.
Никаде не пишува дека му се расипале инџекторите.
Шубај кучина расни глеам имате. Пред две недели низ двор кај мене се рашетаваше едно џукелче...Неколку дена така, го приметив кај шо се рашетава, очигледно бездомник џукелчето, оти никој не си го прибра за тие неколку дена... Ми падна жал, почнав да го хранам, а и на комшиите им се допадна и тие му даваат да јади... Наше е сега, нон стоп е низ двор кај мене. Интересно џукелче, забавно е како да е со ПЕДИГРЕ хахахахах.Нека живеј, и тоа е чоек (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)П.С. И Трајче мачоро што го имам веќе три ипол години е така собран, бездомник. Нека живеј, и тој е чоек
Ахахахаххаха сега ќе ти се поврткам низ двор можи и мене ќе ме прибериш, барем јадење фрлај ми
Нема проблем, кога веќе почнав да прибирам џукели... хахахахахаха