Автор Тема: ЛЕГЕНДАРНИ ПОСТОВИ  (Прочитано 653164 пати)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18022
Одг: ЛЕГЕНДАРНИ ПОСТОВИ
« Одговори #2100 на: 16 Мај 2014, 21:26:49 pm »
Во низа:

Значи со нормално возење ќе потроши преку 10.

;D ;D :D

Се виткам од смеење :D :D :D :D :D

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #2101 на: 16 Мај 2014, 21:33:11 pm »
Jaс изгледа не сум во тек. Што е смешно во втората слика?

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34462
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #2102 на: 16 Мај 2014, 21:39:40 pm »
Па така изгледа форумџија кога ќе види како тролаш :D

После ова фали и оној гифот што му е омилен на Стратро со тој што скока од прозор, ама не би го ставил тука, ептен ќе го уништи расположението.

конечно работите си дојдоа на место. Ти ме чепкаш умерено, ја возвраќам со хумор ;D just like the old times :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #2103 на: 16 Мај 2014, 21:42:25 pm »
P.S. И ова фали

;D

Отсутен Deno

• Редовен
  • Пораки: 2622
  • Custom made interiors
« Одговори #2104 на: 16 Мај 2014, 22:10:16 pm »
Комшиката својата Хаска ја носи на кењање у мојот двор. Жалосни ми се сопствениците кој ги мрзи да се наведнат по изметот од своето љубимче, еве сега и специјализирани канти има за таа намена но џабе, проста раја сака само да се кити со туѓи перја, а за одговорност тука се децата кој си играат во тревниците.
Решението е да ставиш храна за кучиња со лаксатив во твојот двор. За да им кења дома кучето цел ден. Истото две недели, и да видиш како нема да кења после кај тебе. Само ти прашај.
Колку години е комшиката?
;D  ;D

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44958
  • Il Moderatore
« Одговори #2105 на: 19 Мај 2014, 10:27:22 am »
Филип, ти си моето најголемо разочарување на форумов.

Чувствата се взаемни.

Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
« Одговори #2106 на: 19 Мај 2014, 11:19:59 am »
Нешто као и Филип е разочаран од сам себе? :D

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44958
  • Il Moderatore
« Одговори #2107 на: 19 Мај 2014, 11:21:41 am »
Битно, чувства се разменија :D
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7105
« Одговори #2108 на: 19 Мај 2014, 17:51:21 pm »
hoho @falanga tezok bogatas... ili na loto si fatil nesto pa se rasturas vaka so paritee !!??  :o
kao Seikon koga go naljutile u Hotel i im vlegol ; Koliko vi kosta ova hotelot :D i ajde site napoljee od sobinee ;)
edit: Nema sega sto da plakas za odredeni opcii, direkno flezimuu :D koliko vi kosta ova foruumoot !!

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
« Одговори #2109 на: 21 Мај 2014, 12:30:12 pm »
Само Алфа можат вакви работи, едно црево со различно фи ;D ;D

Тие цревата се произведуваат у Србија. Едната страна у прва смена ја правел Миленце а другата Раденце у втора смена.

Миленце: Раденце, сунце ти јебем калаисано које су фи ова алфина црева за турбо.

Раденце: Ебем ли га миленце чорав ли си или такој се правиш. Па види од око измери, али према мени нече да је вече од рупе твоје Радојке.

:D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7237
« Одговори #2110 на: 21 Мај 2014, 13:05:45 pm »
Баш тргнав истото да го направам, ме претрка

;D ;D ;D

Отсутен 386ka

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 919
  • Am386 DX/DXL-40
« Одговори #2111 на: 21 Мај 2014, 14:44:21 pm »
Се изнервирав сам себе, јадев уз вожња ко глуп некој (а многу ретко скоро никад не го правам тоа), па на семафори кога се упали зелено ми падна јогуртчето и колата ја направив лом унутра, башка позади мене не можеа да поминат на зелено пошто стоев заради јогуртчето што ми се истури и направив застој. Позади сосема заслужено ми свиреа и ме тераа у три лепе.
:D

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 15308
« Одговори #2112 на: 23 Мај 2014, 12:00:39 pm »
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Е од ова плачев сабајле... Ептен едно другарче нема женска, инаку ке му го постирав на ѕидот на фб...
WHAT!?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55238
  • Махер
« Одговори #2113 на: 23 Мај 2014, 17:59:05 pm »
Во која смисла не знае да си го напише името на сопственото возило?

Launch Edition, не Lounch Edition. Да беше еднаш направена грешката, ајде, ама неколку пати е така напишано во неколку различни постови.

Судејќи кој најчесто купува коли во ценонвата каласа на Балканов, добро е што знае да пишува :)

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5433
  • Пиши лаже
« Одговори #2114 на: 24 Мај 2014, 14:08:06 pm »
Сосем е веројатно возилото да потроши 9литра во град, без разлика што е семоќен дизел кој иде како а вион а не троши ич туку создава.
Возењето и живеењето во скопје е многу релативна работа. Тоа многу пати сум го потенцирал ама се нема капацитет на форумов тоа да се сфати и примени.
Едно е да живееш во ѓорче или автокоманда или радишани и да возиш кола од еден крај до друг на градот. Сосем друга работа е да живееш во строг центар на градот ида возиш кратки релации во незгодни времиња.

Еве информација од пред неколку дена. Туагер од 3 тона со 3000 кубика мотор го земав со 14.4л просечна потрошувачка, го вратив со 10. Расипан е туарегот или јас сум расипан?
Земав Мерцедес B150 со 9,9л просечна потрошувачка го вратив со 7,5. Сигурен сум дека и CRV-то ако го земам со 10л ако сакам можам да го вратам со 8 литра просечна потрошувачка во „град“... Да не го расипам случајно па да треба да плаќам за сервис?

И како шлаг... ;D

ОМФГ, јас се чудам што се влечка туарегон по улица, расипан да не е, а тоа Фаланга да ти го возел.... ;D ;D ;D
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that