Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Alfista на 09 Април 2014, 15:22:29 pmAris, средство за одмастување, во самопослуга го имаЦитат: pirat_07 на 09 Април 2014, 17:32:37 pmЕто видите, делови за Алфа има и во самопослуга Бааахахаххаха!
Aris, средство за одмастување, во самопослуга го има
Ето видите, делови за Алфа има и во самопослуга
Цитат: Falangasaurus на 09 Април 2014, 19:06:14 pmЦитат: Alfista на 09 Април 2014, 15:22:29 pmAris, средство за одмастување, во самопослуга го имаЦитат: pirat_07 на 09 Април 2014, 17:32:37 pmЕто видите, делови за Алфа има и во самопослуга Бааахахаххаха!Арис, може на сите коли да се користи, не само на Алфа, така пишува на упатството на Арис,
Nema diskusija za vkusovi koga stanuva zbor za 3.0 V6 210 hp RWD sports coupe so Group A racing chasis.
Замисли кинеска кола да земеше, ќе требаше да ги "тјунираш" фотките у фотошоп.
Цитат: djidji на 17 Април 2014, 22:19:47 pm200 денари ти е замена Ха! Они мислат така лесно се заработувале 200 денари.... педери!Абе ја за 200 денари од градежна сајла жица за лозје низ г’с праам......200 денари....
200 денари ти е замена
Само Чак Норис, Онак и Крел може да отераат офтопик во „Рекла - Казала“....
Вака релаксирачки постови одамна немав прочитано
Цитат: MartinAlfista на 25 Април 2014, 00:01:53 am1000 километри поминати со LM MoS2 Leichtlauf. Драстична разлика во споредба со Selenia Gold (до душа веќе и заборавив како работи со ново Selenia), но огромна разлика има. Вентил не штракнал досега. А кога ќе е запалена колата?
1000 километри поминати со LM MoS2 Leichtlauf. Драстична разлика во споредба со Selenia Gold (до душа веќе и заборавив како работи со ново Selenia), но огромна разлика има. Вентил не штракнал досега.
Насловот треба да се преименува од Wheeler Dealers реставрации во Wheeler Dealers репарации
Цитат: Falangasaurus на 23 Април 2014, 00:17:41 amЦитат: Simo - Carrier166 на 23 Април 2014, 00:11:21 am60 креваш на музичево а? 60 кревам со „Не стој Доне Донке“Ама само на делот кога викаат у песната „Фајде нема“
Цитат: Simo - Carrier166 на 23 Април 2014, 00:11:21 am60 креваш на музичево а? 60 кревам со „Не стој Доне Донке“
60 креваш на музичево а?
клипов го иаше уште лани и преклани на форумов и исто се дискутираше тогаш за него.. значи не само нинџата дека може да го остави... и сузукито исто... неможе аудиво со овие мотори.. плус лаже она кај што пишува дека вози 280, па по 2 минути 265... едноставно лаже... брзината со која ги стигнува другите возила (судејки по искуството мое лично) не вели дека толку вози, т.е. лаже освен ако сите други не возат преку 200... значи околу 180 може да возел...плус кој ке потврди дека моторџииве воопшто се тркаа со него? или едноставно си крузаа...
Богами.... респектСега би ти го бацил г'зот, пошто имаш седено вовакво Порше
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
пред 2 минути во Кисела вода го сликав(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Kako si me ulovil
Мислеше да са скриеш
A ic ne mi teknuva koga i kade e slikano.
Сликано е наспроти златна копачка пред 15 минути максимум
ne, ne sega mi tekna, kaj stadionot e slikanokoga vrtev, zavcera.
Денде и Костадин, не правите муабет за иста слика