Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Имам возено брзо само јадам ќе пишам покасно...
И тогаш Дени се буди сваќа дека има три клипа под хауба и дека потекнува од Израел
Na raskrsnica soborna u krivina mi vlegue A3jka, sviram i pcuja ona po red najprvo majkata...Krava edna pred mene ide se do 7mica unutra ova krava pocnue ; tri amburgera so semf dva cizburgera bez, ama ne ne eden bez drugiot so.. I sve tako do upm... Potoa prasue kade bila nekija prodavnica od taja strana na ambasada ulicka, pa uste ednas prasue i si ide ... Posle pak se vraka pak prasue pak objasnue ... I sega jas si go zedoh i isedoh toa sto mi bilo pisanoo ... Aaaauu brate robote ove krave nisu zdravee ))
и ги поздравува роботите и ни кажува дека кравите нешто болни се и да избегнуваме хамбургери.
toni.de Денес во 12:44:18 »Decki dali nekoj znae kaj se naogja karburator na bmw 530d e39 98g . Nesaka da povkece nafta samo vergla ? Da mu se kapne mozebi ke povlece
Цитат: achtung на 03 Мај 2014, 18:42:56 pmtoni.de Денес во 12:44:18 »Decki dali nekoj znae kaj se naogja karburator na bmw 530d e39 98g . Nesaka da povkece nafta samo vergla ? Da mu se kapne mozebi ke povleceSerious?
Decki dali nekoj znae kaj se naogja karburator na bmw 530d e39 98g . Nesaka da povkece nafta samo vergla ? Da mu se kapne mozebi ke povlece
Идат матури, отварајте 4 очи по улица, и како возач и особено како пешак.
Цитат: osmica8 на 11 Мај 2014, 21:09:20 pm120, вклучувајќи ја и првата голема кривина. Од другата страна повеќе.ц, ц, ц, ц... и сеа? куровите ви се поголеми?ах да сум судијааа.... ќе се возите у аутобус следните 10 години, а волан, мењач и педаљи ќе гледате само на интернет :-(
120, вклучувајќи ја и првата голема кривина. Од другата страна повеќе.
Па некако издолжен ми е во последно
Затоа бачко трансче си рокнеш и си возиш свој филм. Ебати животот ако слушам убила си ме, оставила си ме, што се неубих испод оне крушке и тако даље. Тоа се ретардирани работи. Тре ба да се поштуват стари бендови и песни, секаде се поштуваат ама ова бе брате е претеризам, да му се повраќа на човек. Како неодам по журки нигде не сум погодил да уживам на некое рандом музиче што не е пуштано миљон пати.
Ми изгледа неприменлив планот во твојот случај. По пат нагоре веројатно ќе ги извиткаш репетиторите и ќе се симнеш сосе нив во процесот. МОра да смилиме друг начин.Хау абаут, да ископаме дупка длабока колку 1350 спрата, да ја симнеме зградата доле, да те сместиме на кровот, па да ја дигнеме зградата нагоре, па после да те фрлиме одозгора. Ако не се дисинтегрираш во процесот и не согориш во атмосферата долу би можеле да направиме мала журка, имено да ги спроведеме активностите на *****, палење, *******, *******, дерење, ********, закопуње, *******, откопуење...... итд-итд