Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 3267847 пати)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18026
Ме изнервираа:

- нестрпливи возачи на кои им фаќав ЦЕЛИ 40 цм од патот со точакот, со уште 3 метри останати од лентата да ме престигнат.
- дечишта што 1-ви мај, денот на трудот, го сфаќаат како ден да се начукаат ко стоки и да се натоварат во кола, предизвикувајќи општа опасност.
- дечишта без тронка домашно воспитание кои не знаат да се возат во автобус, му сметаат на возачот, исто предизвикувајќи општа опасност.
- нестрплива сељачана што се понаша идиотски кон касиерките во Тинекс, иако тие на 1-ви мај дошле на работа за таа сељачана да има кај да пазарува.

Не знам, толку идиотизам, и толку нечовечност во само еден ден ме тера да помислам дека се помалку луѓе чекорат на планетава.

П.С. И времево мочано ме изнервира. Возев точак 45 км на дожд. Нека се носи у три лепе више.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
Oд времето ти било.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Или од дождот, уште поверојатно. Што не си запали кола па како на секој нормален човек да ти сметаат велосипедистите?

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44958
  • Il Moderatore
Мартин го утнал форумот :) Сакал на точок.мк да пише...  ;D
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
И велосипед(ист) е учесник во сообраќај. Касиерките во Тинекс не се, ама општ rant пишував па мораше да се вметне и тоа.

Отсутен Боби Л.

• Редовен
  • Пораки: 1273
  • I live my life a quarter mile at a time...
Вчера бев коњарка малку да се издуваме на враќање едно бате ми свири од позади ми блендира за да ме престигни,а на 100 метри пред мене железничка пруга имаше го пуштам со 100ка помина низ пруга пластики на сите страни летаја не ни застана и после на крај го гледам во ендек...
https://www.youtube.com/watch?v=-Lc9QZqITc4
Брзината не е опасна,туку будалата шo седи зад воланот :)

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7655
  • French diamond
Хаха, шо не застана да го прашаш да не е полуден ?  ;D

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7788
Хаха, шо не застана да го прашаш да не е полуден ?  ;D

Се знае од што му е...

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Сеуште ме држи смиреност,ама некој ден ќе направам беља.Вака лабаво не ни помислувам,ама во ситуација како прееска,ми доаѓа да го извадам од кола шупакот и рацете да му ги искршам.Од илинденска вртам накај Сити мол,возам по лева лента,а шупакот со Голфот ме претицуе од десна страна,и ми сече пат за да сврти лево накај гаражи во Сити.Возев 50/60 не се влечев па да речеш го кочам.Милиметри беа у прашање да го фукнам и да го занесам па да им ебе мама на таксистите таму.Статиот од паника ретровизорот го бутна мафтајќи.Еден ден ќе ме има по страниве,само незнам кој ден.Сељачана неписмена цццц...

Отсутен Влатко К.

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 446
Еј, остави ја нервозата на поискусните од тебе... во нервирање. Добро?
Да ти пишам две пива на рецепт за смирување? :)

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Блажо,пуштај рецепта за Диезепам,ова не ојт вака појчем.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
Иди приватно земи си, не мора баш дијазепам да е. Има поскапа варијанта "Карлсбергин" а имаш и домашно "Скопскорал".
И едно паковање за мене, кога ќе земеш викај.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22280
Taksist..bela Oktavija so zolt znak...ke me brka on....branik do branik na 90kmh, noke po dozdot vcera...pa uste i blendira...pa vo makazi od desno...
Da go izneses od kola, klocata i klucevi nikogas da ne vidi.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Ако е истиот, едно шмоккле со наочари нон стоп така вози и баш вчера многу јако го преебав и го ебев едно 2-3 минути, ама пичондрата нема гз да искочи од кола.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Na raskrsnica soborna u krivina mi vlegue A3jka, sviram i pcuja ona po red najprvo majkata...
Krava edna pred mene ide se do 7mica unutra ova krava pocnue ; tri amburgera so semf dva cizburgera bez, ama ne ne eden bez drugiot so.. I sve tako do upm... Potoa prasue kade bila nekija prodavnica od taja strana na ambasada ulicka, pa uste ednas prasue i si ide ... Posle pak se vraka pak prasue pak objasnue ... I sega jas si go zedoh i isedoh toa sto mi bilo pisanoo ... Aaaauu brate robote ove krave nisu zdravee :)))
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.