Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: marmlad на 21 Јануари 2014, 16:50:41 pmЦитат: LosiPatista на 20 Јануари 2014, 17:57:45 pmЗатоа се многу лоши оние мотори што развиваат 8-9000рпм. При 120кмх возат на ненормално висока галама и вртежи. Таква кола е само за на стаза, еднаш месечно.Баш поради тоа (гласна, трома, спора, досадна, бучна, кварлива, итн), возачите на S2000 се најзадоволни од своите аута, у споредба со било кое ауто досега произведено Тие што возат С2000 не крузаат со неа Скопје-Загреб, туку се курцаат на кратки патишта. Така и Банзаи ја имаеш Интеграта, ама со Акорд се шеташе. Треба да направиш разлика. С2000 ќе си задоволен зошто ќе си ја пукаш секој ден до работа, од работа, до пазар, за викенд, а нема да дремеш на автопат со 120.
Цитат: LosiPatista на 20 Јануари 2014, 17:57:45 pmЗатоа се многу лоши оние мотори што развиваат 8-9000рпм. При 120кмх возат на ненормално висока галама и вртежи. Таква кола е само за на стаза, еднаш месечно.Баш поради тоа (гласна, трома, спора, досадна, бучна, кварлива, итн), возачите на S2000 се најзадоволни од своите аута, у споредба со било кое ауто досега произведено
Затоа се многу лоши оние мотори што развиваат 8-9000рпм. При 120кмх возат на ненормално висока галама и вртежи. Таква кола е само за на стаза, еднаш месечно.
Од кај го вадите тоа кварлив само не ми е јасно..It should also be noted that none of the VTEC systems ever manufactured have suffered a mechanical failure.
Кога ја имав Хондата бев до Софија и назад,одкако се вратив бев глув една недела,тој ремусот од памет да те извади упм.За бубрезите да не зборам,ми потекоа да го еам.Не е дека неможиш да одиш било каде,ќе одиш ама тоа одење тие патешествие.
Се извинувам, зошто застанала S2000- ката пред Наџак ?