Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Каква течност се користи при поминување со глина, мора да е купечка или може и некој домашна мешавина и кој е рецептот?
Цитат: Vladeee на 21 Март 2017, 22:24:46 pmод како е купена колата 2013 навака никогаш не била полирана, восоцирана или сл. Само шљакана по перални, малку сум разочаран од menzerna-та некако слабо дава cut, иако пишува 5. Може и јас нешто погрешно правамСо каков сунѓер полираш?
од како е купена колата 2013 навака никогаш не била полирана, восоцирана или сл. Само шљакана по перални, малку сум разочаран од menzerna-та некако слабо дава cut, иако пишува 5. Може и јас нешто погрешно правам
Цитат: vlatko.klp на 22 Март 2017, 07:14:35 amЦитат: Vladeee на 21 Март 2017, 22:24:46 pmод како е купена колата 2013 навака никогаш не била полирана, восоцирана или сл. Само шљакана по перални, малку сум разочаран од menzerna-та некако слабо дава cut, иако пишува 5. Може и јас нешто погрешно правамСо каков сунѓер полираш? Е*ем ли га, ништо не пишува на него, ама прилично е мек, накај средно мек.