Браво !!!
Не ми е јасно, сопственикот ја перел со челична четка или ...
ако не е тајна, колку го чинеше ова задоволство, ако си му заштедил 1000 евра?
Perena 5 godini vo automatik car wash.
Алал вера човече!!
Мислам дека и мојата кола ќе можеш да ја препородиш вака, пошто у мање-више иста состојба е лакот. TE-EN ми имаше кажано дека сигурно би биле два дена работа кај мене 
Veruvam deka moze, sepak treba da se vidi, mene mi trebaa 3 za Fordot.
Подобро да не си играш. 
Вреди да пробаш, секако, ама за нешто посериозно си постојат експерти.
Мојата кола е одржана не е уништена. Работата е што сам сакам да ја средувам. Јас имам перална за коли, мојата ја гланцам исклучиво во недела кога пералната не работи. Изнесувам Вапот и 3 саати ди ги персм колите си имам од Мафра све и свашта и си терам со мерак. Затоа прашувам инаку не е проблем за на професионслец. Ме сфакаш?
Mozes no ti treba vreme, povise sum ucil za procesot na poliranje odkolku 15 godini u skolo, pa posle sum testiral mnogu, pa moi koli, na drugari, so polesni poliri pa do tuka. Povise e do teoria nego praktika, treba navistina da zanes na sto rabotis, ako ne znaes za lakot kako moze da rabotis na nego.
Добар си момче секоја чест! Фрапантна разлика!!!
Кај мене не до волку али лакот е во прилично лоша состојба со многу рисеви. Малтене секоја црна кола е таква, освен ако не излегла преед една недела од салон. јбг колку и да ја чуваш и од крпа страда маму и.
TE-EN momentalno ima resenie za ovoj problem, keramic coating, za nekoe vreme ke imam i jas nekoe uste ne sum odlucil, GTechnic, Cquartz, 22ple ovie se nekoi koi gi razgledam.
Инаку имам другари авто лакери што полираат ама не е тоа тоа. Сакам кога ке ја видам да речам сам ја средив. Свака част мајсторе 
Autolakeri i Autodetaileri imat ogromna razlika vo poliranje