I Dame i Te-en, nekako zataija, slabo slabo debatiraat nesto

ајде повели што сакаш да дебатираме?дека супер е исполирана количкава и дека е одличен beading-ot,супер си ја средил,со среќа зимава да ја презимиш 
More da ti kazam pravo slabo nekako site vosoci mi drzat, od 2-3 perenja mi pagaat. I toa posledniov bese sonax wax 1+ odozgora turtle nano speed wax i baska kolata bese perena samo so voda, oti bese cista i nemase kal, tuku samo onaka od prasina i pak eve go na 3 perenja (povtoruvam samo so voda ) se izgubi skroz. Stvarno ne mi e jasno, a prethodno kolata bese ispolirana, i da reces deka ne e pravilno nanesen nema sansi bidejki deckovo so go nanesuvase raboti so toa veke 10god, si ja znae rabotata. A i jas pred nekoe vreme imav nanesuvano turtle wax hard shell wax i toj slabo mi traese, pomalku od 1 mesec. I inaci koga ja peram kolata ja peram isklucivo so renco sampon so vosok , sjaj nikogas nema staveno i stv ne mi e jasno oti tolku malku traat? A na site im pisuva zastita 12 meseci

, jas ne ocekuvam da traat tolku, ama barem 1/4 od toa da traat. Nisto vaa nedela ke kupam i ke probam ili nano lack zastita od sonax ili polymer zastita ( gi kazuvaat kako najdobri i najdolgotrajni ) isto od Sonax