Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
epa dame i ostanatite citroenceto sea e povtorno zastitenso tw original so vosoceto se snajdov super go nanesov na vlazna krpa pa go premackav ciki dok eden del se susese dr del go mackav pa go prebrisav so kruzni dvizenja i sea svetka ko sto treba i sekako zastiteno si e
pa taka pisuva vo upatstvoto ja samo go sledev i rezultatot si dojde na mesto
Може фаровите и штопот на скутерот да ги исполирам со ова http://www.euro-stil.com.mk/proizvodi/sredstva-polituri-sprej-samponi-restavratori-korektori/restavrator-za-farovi.htmlШтопот е пластичен, за фарот незнам...
sakam da ve prasam te -en gledam davate dobri soveti za farbanje poliranje i taka nataka jas imam 4 golf srebrena na kolata imase tocki sitni bese pod javor parkirana skoro dve nedeli i jas zemav da ja izmijam posto tockite ne ispadnaa zemav so cungerce za sadovi da trlam i zaboraviv deka moze da ja izgrebam kolata posto so voda ne se gledase posle koga se isusi kako da ja igrebav i sega bi ve zamolil za sovet dali se vadi so poliranje grebanicite od cunger i kade da ja odnesam jas sum od skopje odnapred blagodaram na vasiot odgovor
Што со видеово
не се пожолтени, ама ставив фолија на фаровите и на штопот, ама кога ги вадев, заборавив и јас како deko со грубата страна на сунѓерот, фатив ги трзав, и сега имаат ситни гребнатинки...