so taa polirka samo mozes da naneses crveno kapace na 3m inaku 3m pastite se za profeionalna upotreba i so eden vid pasta nemozes da zavrsis rabota(tvojata polirka se vika ekscentar)a za 3m se koristi polira na koja se podesuvaat obratite i za sekoja pasta se stavaat razlicni sungeri
samiot si kontradiktoren,ili si go zgresil nenamerno sungerot,na sid na fb imas slika kade poliras so 3M glaze i rotaciona polirka,ama uste pocudno e sto za 3M glaze imas staveno portokalov sunger koj e namenet za sredno i grubo poliranje,za glaze-ot na 3M ti treba najfin sunger,a toa e crniot ili siniot na 3M,i crvenoto kapace ne se koristi kakp pasta za poliranje,tuku kako pasta za jeweling na lakot,sigurno znaes sto e toa,ve naucile na seminar.I te molam nemoj da mi prajkas PP ,ako imas nesto protiv mojata rabota spodeli go toa so ostanative clenovi na forumov,i objasni ili demantiraj me ,a uste podobro e da ako jas gresam nekade vo sovetite da me popravis,a ne da izlezes odvreme na vreme so kontradiktoren sovet ili so reklama deka konecno i vo MK ima poliranje bez hologrami samo so edna edinstvena polirka koja se vika Rupes,a vo sprotivno ti smeta mojata Ingco koja si ja videl na slika,dodeka taa polirka ima ispolirano,t.e. napraveno cut na stotici lakovi,a rekovme deka nevozmozno e sekoj lak da go ispoliras samo so rotaciona,potrebno e i dual action polirka ili samo orbitalna,do koga vejke so ovie zaviduvanja,ako dozvoli klasniot ke gi pustam i glupostite sto mi gi prati na PP,dokazi se tuka na forumov,jas ne znam da tuniram i da lakiram,ama zatoa znam da napravam detailing na avtomobil,na taa tema se diskutira tuka,bidi aktiven ,kako sto gledam pomno pratis na temive i fb,zapoznaen si so mojata rabota,ama ne znam sto te trogna tolku od mojava rabota,moja rabota e dali ke kapam jas po forumi i ke se druzam so forumasive,i ne znam sto ti smeta moeto clenstvo tuka,zaednicava mislam deka ima korist od mene,a sigurno i od tebe dokolku tvoeto znaenje zapocnes da go prenesuvas tuka,odkolku da se zanimavas so toa koj kolku kape po forumi,dokazi na forumov deka si najgolem profesionalec,jas nikade nemam spomnato deka sum najdobar vo MK pa da se trognis ti od toa,samo se druzam i go spodeluvam seto moe znaenje i iskustvo,i ne sum sebicen vo toa,jas i ti sme na km. razdaleceni,ako gledas nekakva konkurencija ,togas blagodaram na komplimentot

,se izvinuvam na ostanatite clenovi,da ne go pretvorame forumov vo

,forumov se dvizi vo odlicna nasoka,sekogas se povejke i povejke se iznenaduvam od prakticiranjeto na moite soveti koi gi praktikuvaat clenovite za odrzuvanje na svoite vozila,ama sekogas ke se izdvoi po nekoj sto

,od toa sto jas mozam da vidam na tvojot fb profil,velam deka odlicna rabota si rabotis,objektivno moe mislenje,eden preofesionalec vo svojata rabota treba da bide objektiven i koga dava komentar za ostanatite.