Зеро и на тоа ти одговорив. Ти кажав зошто споредбата не ти е ни најмалку на место,
Oва не е Р ПАСАТ така? Ова има мочани 240 коњи,а тие другите имаат неколку кратно повеќе сила,не 20-30%,плус спортски суспензии,кочници и сваштарии.
Ова е ОБИЧЕН Пасат напукан со опрема и НИШТО ПОВЕЌЕ од тој што ќе се продава за 3-пати помалце. Го имаш ова во слична верзија напишано и во др тема,ама не ми врати тогаш и мислев дека се слагаш. Колку ќе кошта тогаш Р-верзијата,70-80 бона богати?
Зеро споредбата на цени на нови возила е за да се најде во дебатата,или во Германија Пасатот твој ќе кошта 30-35бона,за да биде соодветно позиционриан во однос на 330-ката?
Ако го тргнеме и М-пакетот,пошто Пасатот не е Р,паѓа цената уште 7-8 бона надоле.
Цените на НОВИ возила и те како се релевантни за споредба,или да ти барам постови каде ти самиот тоа го правиш,тогаш ОК ќе биде,да се помачам да најдам?
Кога веќе почна,јас те натерав ТЕБЕ да се јавиш во БМВ да ми прашаш за реални цени пред да ја зимам Алфата,така? -Така
330д од 46-7 ,додека 328 околу 44-така?