Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
@gOJDO: Дека го тупиш, го тупиш. Додека е заебанцијата интересна, интересна е, али кога прераснува во тупење и замарање, време е да престане.
Абе има една Џулиета со детелинката, позади бивша Галија ја видов. Црвена. Застанав малку да ја погледам, супругата ми вика што ти е бе арен си?
Цитат: marjanot на 23 Јули 2011, 16:13:41 pmАбе има една Џулиета со детелинката, позади бивша Галија ја видов. Црвена. Застанав малку да ја погледам, супругата ми вика што ти е бе арен си? Сега само што ја видов паркирана кај СП маркет Расадник. Многу убаво муце име.
Цитат: Cuore Sportivo на 23 Јули 2011, 16:14:57 pmЦитат: marjanot на 23 Јули 2011, 16:13:41 pmАбе има една Џулиета со детелинката, позади бивша Галија ја видов. Црвена. Застанав малку да ја погледам, супругата ми вика што ти е бе арен си? Сега само што ја видов паркирана кај СП маркет Расадник. Многу убаво муце име.Ај муце, ама позади, па бандажите, бојата...
Цитат: marjanot на 23 Јули 2011, 16:16:40 pmЦитат: Cuore Sportivo на 23 Јули 2011, 16:14:57 pmЦитат: marjanot на 23 Јули 2011, 16:13:41 pmАбе има една Џулиета со детелинката, позади бивша Галија ја видов. Црвена. Застанав малку да ја погледам, супругата ми вика што ти е бе арен си? Сега само што ја видов паркирана кај СП маркет Расадник. Многу убаво муце име.Ај муце, ама позади, па бандажите, бојата... затоа ти рекла сопругата дали си арен,прибидејќи те има видено како Ржиш на Џулиетата
Цитат: Cuore Sportivo на 23 Јули 2011, 16:14:57 pmЦитат: marjanot на 23 Јули 2011, 16:13:41 pmАбе има една Џулиета со детелинката, позади бивша Галија ја видов. Црвена. Застанав малку да ја погледам, супругата ми вика што ти е бе арен си? Сега само што ја видов паркирана кај СП маркет Расадник. Многу убаво муце име.Не ја баци ли во муцето?
235 коњичи... Турбинче... Алфа
супругата ми вика што ти е бе арен си?