Автор Тема: Alfa Romeo vs Everything Else!  (Прочитано 1523365 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44685
  • Il Moderatore
Одг: Alfa Romeo vs Everything Else!
« Одговори #11970 на: 20 Јануари 2026, 19:30:47 pm »
Имам моментално 2 огласи отворени од QV, двете зелени, двете со карбонски кров, карбонски седишта и Акрапович издув, едната од 2023 другата од 2025, не ме чепкајте на таа тема  ;D
До MY2020 скоро сигурен сум дека сите беа со карбонски кров, само можеше да се бираш дали ќе биде фарбан или гол (со доплата) карбон :)
Ја чекам да паднат цените па да земам една ;D
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен andrejnaumovski

• Редовен
  • Пораки: 2080
« Одговори #11971 на: 20 Јануари 2026, 19:34:49 pm »
Имам моментално 2 огласи отворени од QV, двете зелени, двете со карбонски кров, карбонски седишта и Акрапович издув, едната од 2023 другата од 2025, не ме чепкајте на таа тема  ;D
До MY2020 скоро сигурен сум дека сите беа со карбонски кров, само можеше да се бираш дали ќе биде фарбан или гол (со доплата) карбон :)
Ја чекам да паднат цените па да земам една ;D

До MY20 да сите се, од MY20 наваму е челик ако е офарбан, се гледа и разликата во монтирањето. Ама па MY20 носи други бенефити како port injection, и нормално фејслифтнатиот ентериер што е бааѓи поубав. И средени тие електронските гремлини.

MY24 го носи и новиот диференцијал и матрикс светлата, ама и 2те се ретрофитнуваат.

Отсутен WastedCobe

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 70
  • Alfa Romeo 159 TBi
« Одговори #11972 на: 21 Јануари 2026, 20:19:57 pm »
Зелената? Скопската? Стварно е прекрасна.

токму таа, морав да се свртам уште еднаш да се осигурам дали е на скопски таблици