Автор Тема: Ваши забелешки, проблеми, предлози  (Прочитано 896453 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Одг: Ваши забелешки, проблеми, предлози
« Одговори #2460 на: 27 Јуни 2013, 16:46:43 pm »
Како?

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
« Одговори #2461 на: 27 Јуни 2013, 16:49:55 pm »

I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #2462 на: 27 Јуни 2013, 16:51:44 pm »

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #2463 на: 27 Јуни 2013, 16:53:37 pm »
Мачкана оригинал Гизмо е.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14721
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #2464 на: 27 Јуни 2013, 18:01:55 pm »
Искрено ќе кажам...преку таквото ми дојде од таа темата бензин дизел, па уште и да добивам „опомени“ од типот никој не те тера да читаш. Кога е таква работата, пријатно, се гледаме, јавете се кога ќе се подобри ситуацијата
Фнучко,нешто вознемирен ми си бе.Оди брцни го,па ке правиме муабет од утре.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
« Одговори #2465 на: 27 Јуни 2013, 18:16:06 pm »
Искрено ќе кажам...преку таквото ми дојде од таа темата бензин дизел, па уште и да добивам „опомени“ од типот никој не те тера да читаш. Кога е таква работата, пријатно, се гледаме, јавете се кога ќе се подобри ситуацијата

Јас не знам кој те „опоменал“, ама реалноста е таа - форум е, и секогаш ќе има разно-разни дискусии. И да, стварно е толку лесно - ако некоја ствар не те интересира или те нервира, не ја читај.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #2466 на: 27 Јуни 2013, 18:21:42 pm »
Така е шефе, ама ја отекоа! Бесцелна тема што прави само раздор меѓу клаберите. Кој ќе се докаже на пример со filipv на било која тема жити се? Да престанеме да ги читаме сите теми најбоље. Среќа што е само пасивен постер во Убави Мачиња, иначе ќе не убеди и полот да си го смениме ;D

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11063
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #2467 на: 27 Јуни 2013, 18:23:56 pm »
ОК си е темата, дискусијата е цело време помеѓу ист круг на клабери чат пат некој ќе ускокне, се врти константно, истите работи се докажуваат, никому ништо.
Мене ми смета што мора секоја друга да се засерува со тоа дизел вс бензин.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
« Одговори #2468 на: 27 Јуни 2013, 18:27:50 pm »
Џиџи, ја не глеам дека темата праи раздор - истите тие луѓе што на форум се убедуваат за дизел вс бензин, понеделнички заедно пијат пиво. ;)

Марјанот: Гледаме да не го дозволуваме тоа. Бришеме редовно. :)

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #2469 на: 27 Јуни 2013, 18:28:45 pm »
Е па тогаш на здравје ! ;)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20804
« Одговори #2470 на: 27 Јуни 2013, 18:36:29 pm »
Така е шефе, ама ја отекоа!

This. На велико! Не „велико“, туку најогромно у свет! Дури ме иритира што морам да ја читам, или у најмала рака пролистам.

И уште поише, што се тупи и у другите теми... А ако му избришеш на некој нешто, одма а у дигање џева, небаре си го жигосал. Аман.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #2471 на: 27 Јуни 2013, 19:49:04 pm »
За мешање на „ривалството“ во другите теми - бришење без пардон! Не мора ни да се објаснуваш. Или префрли, а ако не е за префрлање - бришење.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
« Одговори #2472 на: 27 Јуни 2013, 20:12:29 pm »

Јас не знам кој те „опоменал“, ама реалноста е таа - форум е, и секогаш ќе има разно-разни дискусии. И да, стварно е толку лесно - ако некоја ствар не те интересира или те нервира, не ја читај.

Ок, така нека е...

Но штрумф е во право, а со Џиџи потполно се согласувам, сите да престанеме да читаме ко така... се тупи во другите теми, се губи на конструктивност на целиот форум. Посебно таа тема, ко жените на чешма...три страни конструктивен муабет нема! И незнам јас дали понеделнички сте пиеле пиво, возеле картинг или што уште не, јас, а и голем дел од луѓето тука тоа не го знаат и не го гледаат! И сеа јас се уклучувам на таа тема, го читам истиот муабет 654ти пат на 9876 страни и коментирам, „досадни сте со муабетов“ или што и да напишав нема врска форумот е за цела македонија, а не само за луѓето од Скопје

Ако мене никој не ме тера да читам, тогаш и јас никој не терам да се објаснува за истата работа по 1000-ти пат!
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #2473 на: 27 Јуни 2013, 20:16:13 pm »
Јас мислам да се затвори темата Кој Хечбек е најдобар за вас, зошто неможам да пратам веќе кој што пишува. Сите се ругате за едни за други, а на анкетата трепа некој трет. Не смее така. Или нека се банираат сите што гласале или јас не ја читам темата. Неможам крајот да ви го најдам. Еве баш другар ми сакаше д акупи хот хеч и јас читам-читам и неможам да одредам кој е најдобар според дикусијата. И неможам да му кажа на човекот што да купи. Срамота.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #2474 на: 27 Јуни 2013, 20:17:43 pm »
Па ако не можеш да одредиш, верувај на гласовите од анкетата ;)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.