Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)На знакот пишува. Сабота до 15ч.
Чоекот збореше за резидентен паркинг, не за овој што е за сите што ќе платат
Пробаа да го решат проблемот со паркирање со зонското. Не им успеа. Пробуваат сега со резидентното паркирање - тоа до некаде ќе успее, ама реалноста е дека луѓе одат со коли таму каде што одат бидејќи мораат. А тоа не решава со резидентен паркинг.
Цитат: zeroSignal на 15 Февруари 2023, 19:09:28 pmПробаа да го решат проблемот со паркирање со зонското. Не им успеа. Пробуваат сега со резидентното паркирање - тоа до некаде ќе успее, ама реалноста е дека луѓе одат со коли таму каде што одат бидејќи мораат. А тоа не решава со резидентен паркинг.Точно! Реално не може цело дебар маало да е резидент паркинг поготово кога има толку кафичи, кафани, фирми, и што уште не. Крајно ретардирана држава е ова.
Може, ама нека има барем 3 катни гаражи. Мене не ми пречи да паркирам кај општина на град Скопје или кај зоолошка градина. Ама некогаш и таму нема место. Реално фалат барем 2 асални гаражи со околу 1000-1500 паркинг места.
Decki vo petok imam obvrski na evropski univerzitet, bi se zadrzal otprilika saat. Kaj mi e najdobro da parkiram? Neznam na evropski ima parking? Ili nekoja preporaka vasa?
Цитат: Roci на 01 Март 2023, 12:40:01 pmDecki vo petok imam obvrski na evropski univerzitet, bi se zadrzal otprilika saat. Kaj mi e najdobro da parkiram? Neznam na evropski ima parking? Ili nekoja preporaka vasa?Кај е сега европски?