Автор Тема: Однос кон купувачите во салоните на автомобилските импортери  (Прочитано 65486 пати)

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16755
  • Keep it 100
Дали мислите дека е паметно да се направи ваква епизода од Сузуки Свифт, со Vрачед како купувач и 10-20 камери во салонот на Сузуки?!?!? Со тест вожња со се!?!?!?

Генијална идеја. Само мислиш дека Vрачед ќе успее да го надзбори тој продавачот?

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Абе, да го надзборам ако е дрдорко тешко. Ама арогантно ако ми се понаша, наебал. Имам PhD во ароганција. :D

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Oва ви се допаѓа ли?
http://www.carclub.mk/2014/04/02/porsche-macedonia-mu-posaka-dobredojde-na-seat-vo-svoeto-semejstvo/

Сега немате избор, доколку сакате да купите некој фелерваген мора во порше да се обратите. Доколку не ви се допаѓа порше немате алтернатива, и мора да ја смените марката.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30070
    • CARclub.mk
Зависи за што. Поддршката и достапноста на делови би требало да биде многу подобра и побрза. Од друга страна, цените ќе одат нагоре (ради оивеќе причини, за кои не би зборувал јавно) и порше ко порше, ги ебаа нивоата на опрема.

Рецимо, нема ниво на опрема кај Леон што стандардно доаѓа со ЛЕД фарови.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Се воведе малку ред, добро е.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14708
А што бидна со Кадис?

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
Кире се запиша на теолошки  ;D
Зоки продолжува да буши на страна  ;D
Златко доаѓа кај мене на часови по карате  ;D

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
А што бидна со Кадис?

Нисан ќе биде во салонот на кадис, а и вработените од Кадис ќе продаваат Нисан сега.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
Па Кадис и Аутомотив Груп не беа на ист газда? Значи Кадис сеа ќе продава покрај Нисан и Рено и Дачија, или грешка сум?

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
Рено и Дачија ќе си бидат во моменталниот салон (оргиналниот на Seat), а Nissan ќе биде во досегашниот на Seat во ПСС објектот.

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3134
Денеска баш гледав едно вакво предобро е. Штета што БМЊ имаат толку лош немаат дистрибутер у мк.

http://24vesti.mk/“makkar“-zatvoren-makedonija-ostana-bez-distributer-na-“bmv“

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Sega sum na nekoj megunaroden proekt vov Bosna, i u peralna sretnav eden so ista kako mojta Octavia... Muabet kako koj e zadovolen, i ja ima zemeno poevtino Octaviata od mene gledajki sto ima se vo paketot... No povazno e sto Skoda vo Bosna standardno dava 3 godini garancija ;) . Mi se cudea od Skoda ovde koga im kazav deka imam dve godini garancija i po eden mesec od zavrsuvanje na garancijata mi crkna pumpata za antifriz... Normalno Skoda Skopje mi odgovori; bas ni e zal no garancijata vi e zavrsena minatiot meseccc :) Tolku od Porcshe Skopje :))
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Присутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Debeli gomnari znaat da bidat u Porsche. Na koj kako ke mu se padne.

Отсутен RedEco

• Сениор
  • Пораки: 4631
  • Passat B8
Oni si znaat, slednata godina planiram da se podnovuvam... I nema veke da bide nisto od Porcshe Skopje dokolku ne dadat gatis 5godini garancija... :) Tojoti imajki ...
sfe e do sistemot, i pozicijata na popametnite vo nego.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
    • CARclub.mk
Ќе се усреќиш со Тојота богами..