Зошто работат како да немаат интерес, како да не сакаат да продадат кола. Еве лично 2009, јас кога бирав кола бев и кај нив да се распрашам за тројката(иако знаев се за неа но друго е во салон) и кон мене се однесуваа претерано незаинтересирано, секој збор со клешта им го вадев наместо они сами да ја фалат колата. Сеа дали беше заради возраста, или заради што одев со погрда кола незнам но така нетреба да се однесува никој со потенцијални муштерии. Еден од полошите приеми во салони таму го имав(кога бирав кола) Никој не седна со мене да објасни кој коли на лагер ги имаат, кој ќе стасаат у блиска иднина, колку и каков попуст има иако за сето тоа прашав. Им оставив телефон и меил за конткат но ништо од нив. За разлика од некој салони кој знаат и до ден денешен да испратат актуелна понуда, флаер... (цитроен, опел) Исто така иако прашав за тест возење не добив. А може ако покажеа заинтересираност, ми дадеа на вожња сега Е92 ќе возев.
Сега еве и за новава 3ка, им пишав на страната што имаат посебен формулар барање тест возење, го пополнив со барање дека сакам ја пробам новата 3ка, од нив ништо. Ми пратија еден ценовник само на меил и толку. Ако сакав ценовник, ќе побарав ценовник, не тест возење. Е сега може јас немаше да ја купам, но од 100 души ако пишале, еден може ќе го бендисало ептен возењето и ќе ја купел. Но вака ако не ја проба, нема што да го бендиса.