Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Хах Онак не се сељачам друже ама ако си со странска кола нрможе некој да се подигрува со тебе .
Тони, дај најави се следен пат кога ќе доаѓаш ама и табличка кажи од колата со која ќе влезеш во МК само извести не недела дена порано да ти спремат црвен тепих на граница.Од секогаш ми личеше на ропак, ама сега се уверив дека си и од ропак подоле! Мачкај со глетарицата низ Германија и уживај си таму!
Друже не треси зелени мацкај ти со глетарицата у Мк . За мене други мачкаат Achtung оди доѕидај си ја куќата.Не мислев ништо лошо но вие паплаци направивте ау .Македонска работа позз .
Многу јак газда си станал на 20 години алал вера нека ти е. Него не кажа што направи со бмв-то, ти дадоа ли полномошно за управување и продавање?
Тониииииииии, кааааааааај си бе браааааааааттт
Цитат: achtung на 07 Октомври 2014, 12:03:53 pmМногу јак газда си станал на 20 години алал вера нека ти е. Него не кажа што направи со бмв-то, ти дадоа ли полномошно за управување и продавање?Bmw to vekje e carineto na mk tabli tebe ic Ku* da ne ti cue !Prostaci nevideni !
од сега натака, кога ке се збори за сељачење, наместо левел 99 ке пишувате: левел тони.де!! тоа е дефиниција за појако од 99!!