Автор Тема: Ова лето, каде на одмор ???  (Прочитано 1310202 пати)

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
Одг:
« Одговори #4260 на: 20 Ноември 2015, 09:02:50 am »
Бидете среќни што во цела несреќа имаше среќа што не се случи ова во сезона па да изгинеа 500 души меѓу кои можевте и вие или некој ваш близок да биде меѓу нив.

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
Одг: Ова лето, каде на одмор ???
« Одговори #4261 на: 20 Ноември 2015, 09:36:16 am »
Не го разбира секој тоа Кими.

Се сложувам.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8107
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #4262 на: 20 Ноември 2015, 14:13:26 pm »
Признавам при срце ја зимам. Не дека не. Многу бев вознемирен кога прочитав и уште сум. Таа ми беше врвот кога сакам да седнам да си одам на раат.
Стврно се вознемирив и јас.
Верувам ќе ја исчистат но целото тоа земјиште над плажата ќе биде нестабилно. Скалите се уништени колку што гледам, пристапот ќе е со брод...

Бидете среќни што во цела несреќа имаше среќа што не се случи ова во сезона па да изгинеа 500 души меѓу кои можевте и вие или некој ваш близок да биде меѓу нив.
Баш така. Егремни не ми го остави тој страв но Порто Каѕики да. Во секој момент очекував да се откорне карпа над нас. На Порто и на Агиофили и се гледаат огромни карпи внатре во морето, кои претпоставувам баш на тој начин се урнати внатре.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20107
« Одговори #4263 на: 20 Ноември 2015, 14:18:38 pm »
Како настанала така се уништила. :)

Отсутен koce1102

• Редовен
  • Пораки: 1486
« Одговори #4264 на: 20 Ноември 2015, 15:39:20 pm »
ајде сега ставајте профилна слика од плажата  ;)

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10944
  • 430i
« Одговори #4265 на: 20 Ноември 2015, 16:01:13 pm »
Же суи Ергемни ;D

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #4266 на: 20 Ноември 2015, 16:06:24 pm »
Јас мислам дека избеглиците од Сирија (читај ИСИС+Америка) ја имаат поебано плажата.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7049
« Одговори #4267 на: 20 Ноември 2015, 16:12:19 pm »
Се прашувам дали ќе почнат да вадат муабети од стилот „Не одете во Грција, таму плажите со поголема посетеност на Македонци ги уриваат ...“ „Одете си во Охрида града и уживајте во сељачизмот на однесување на јавен простор“

Инаку, мене подобра ми беше Порто Кацики.

Отсутен lans

• Редовен
  • Пораки: 1297
« Одговори #4268 на: 21 Ноември 2015, 07:09:38 am »
dali toa se potresuvate za pejsazh? pesok i karpi?
VW Passat 2.0TDI 2015
Skoda Fabia 1.2TSI 110PS DSG7 2016
Honda SH150i  2020

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54948
  • Махер
Одг:
« Одговори #4269 на: 21 Ноември 2015, 09:21:57 am »
Да.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
« Одговори #4270 на: 21 Ноември 2015, 12:32:04 pm »
Кој бил само до Грција, Егремни ќе му биде најубава плажа. Ама некои луѓе биле и на Малдиви (не јас да не се разбереме погрешно) и кога читаат дека Егремни била најубава :D ...
Кој рече дека Егремни била најубава плажа на светот? Најубава беше на Лефкада и беше една од поубавите плажи во Грција, но има многу плажи кои се поубави од неа по светот, па и во Грција.

Како и да е, да пропаднеше некоја плажа на Малдиви ќе ме заболеше Ѓоко затоа што не одам таму, не сум бил и не знам кога ќе одам(ама ќе одам некад), па нема ни да ми недостасува. Ама во Грција окапувам. Летово бев еднаш 8 дена, еднаш 11 дена и уште 7 викенди(последниот во средина на Октомври) од кои 3 продолжени по 4 дена, и сигурно уште 5-6 пати кога ќе ме стегнеше глава наутро бев да се избањам во Неа Флогита и се вратив во истиот ден. Така да не ми е сеедно кога ќе ми снема убава плажа на места каде што одам...
« Последно менување: 21 Ноември 2015, 12:47:33 pm gOJDO »
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #4271 на: 21 Ноември 2015, 13:07:07 pm »
значи да се разбереме.. дотичнава плажа беше релативно убава... фин песок, чиста вода и одличен пејсаж... фалеа некои ситници како тушеви и тоалети, ама ок, глетката беше прекрасна.. но ни од далеку дека тоа беше НАЈ УБАВАТА ПЛАЖА У ГРЦИЈА... има бајаги поубави и по средени инфраструктурно... не дека баш ми е сеедно, ама не се па нешто припотресувам што ја нема више...  исто како и гојдо и ја поише пати годишно идам у грција кога ке ми се утопори џуниоров со желба да ги оквасам јајцата у солена вода, т.е. да ги осољам у егејот...  ;) ;D
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29590
    • CARclub.mk
Одг:
« Одговори #4272 на: 21 Ноември 2015, 13:48:37 pm »
Колку помалку "инфраструктура", толку е подобра плажата.

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6437
« Одговори #4273 на: 21 Ноември 2015, 14:28:21 pm »
Колку помалку "народ", толку е подобра плажата. А Егремни така во последно време си има троа повеќе народ што иде. Општо за Лефкада зборам, стана дестинација која што е прилично ефтина, а тоа си носи и свои негативности.

Инаку Гојдо, еве Дени што пиша, веројатно не си прочитал. Се надевам дека Дени нема да биде вознемирен овој пат зошто го цитирам неговото мислење.
Цитат
Најубава беше на планетава, без конкуренција. Летоска ќе видиме дали ќе има нешто направено кога ќе налегне одронот.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29590
    • CARclub.mk
« Одговори #4274 на: 21 Ноември 2015, 15:07:19 pm »
„Инфраструктурата“ си повлекува народ. Кафичи-мафичи, лежалки, чадори.. Све тоа повлекува народ и ствара гужва.

Мене филмот ми е плажа. Не ми е кафич со некоја генерична хаус музика, опушоци и такви срања.