Автор Тема: Ова лето, каде на одмор ???  (Прочитано 1520877 пати)

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Одг:
« Одговори #4110 на: 16 Август 2015, 10:59:19 am »
Ќе се изнаебеш да знаеш,  дедо ми беше пред недела дена вика ах да имав 25год :)
Потврдено! Една комшика беше па раскажуваше...
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен aronmacedon

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 240
Одг: Ова лето, каде на одмор ???
« Одговори #4111 на: 16 Август 2015, 11:16:59 am »
Ич не сте ми јасни кога ќе кажете најбитно нема срби. Што е работава се плашите дека ќе ви ги онадат жените или сепак е комплекс на нижа вредност.
Не си бил на одмор опкружен со срби? По одвратно сељачко говедо од србин на одмор не постоело ниту некогаш ќе постои. Подобро би седел на 45 степени удавен во пот 3 месеци одколку 1 ден на било која плажа до  олигофрени крајно невоспитани срби.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #4112 на: 16 Август 2015, 11:55:16 am »
Ич не сте ми јасни кога ќе кажете најбитно нема срби. Што е работава се плашите дека ќе ви ги онадат жените или сепак е комплекс на нижа вредност.
Не си бил на одмор опкружен со срби? По одвратно сељачко говедо од србин на одмор не постоело ниту некогаш ќе постои. Подобро би седел на 45 степени удавен во пот 3 месеци одколку 1 ден на било која плажа до  олигофрени крајно невоспитани срби.

се сложувам со тебе... плус и ако пробаш некако да искомуницираш со нив, сите до еден се понашаат како сите постоечки енциклопедии да ги прочитале и се они знаат како треба, нема теорија ти да си искажеш и докажеш дека он греши во нешто...

од таа причина, за следно идење во гејлада, неа врасна, врасна, ставрос, аспровалта и олимпиада се прешкртани како локации од моја страна... препрлавено е од срби...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Gabau

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 489
« Одговори #4113 на: 16 Август 2015, 12:13:40 pm »
Не си бил на одмор опкружен со срби? По одвратно сељачко говедо од србин на одмор не постоело ниту некогаш ќе постои. Подобро би седел на 45 степени удавен во пот 3 месеци одколку 1 ден на било која плажа до  олигофрени крајно невоспитани срби.

се сложувам со тебе... плус и ако пробаш некако да искомуницираш со нив, сите до еден се понашаат како сите постоечки енциклопедии да ги прочитале и се они знаат како треба, нема теорија ти да си искажеш и докажеш дека он греши во нешто...

од таа причина, за следно идење во гејлада, неа врасна, врасна, ставрос, аспровалта и олимпиада се прешкртани како локации од моја страна... препрлавено е од срби...

Епа Онак сам го даде одговорот во последниот пасус. Што очекувате од такви одмаралишта каде што врие од македонци и срби и мачкаат леб и паштета на плажа и трчаат по цела плажа да си ги наранат децата. Едноставно избегнувајте такви "социјала" места каде студио се наоѓа за 25е и пичете си во некое хотелче за 150е и господ да ве види, ниту срби ниту балканци ќе гледате, ако треба и огледалата ќе ви ги тргнат ни самите да не се гледате.

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5197
Одг:
« Одговори #4114 на: 16 Август 2015, 12:20:12 pm »
Pasteta butaat i italijani i francuzi. Eve na Malta sum i toa tuka go vidov tska da tie prikazni kakvi sme sto sme sve e isto govno. Mislam deka posle  ova tuka i italjanite nema da gi  sakam, ponapadni sustestva nesum sretnal do sea....

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #4115 на: 16 Август 2015, 12:33:46 pm »
Епа Онак сам го даде одговорот во последниот пасус. Што очекувате од такви одмаралишта каде што врие од македонци и срби и мачкаат леб и паштета на плажа и трчаат по цела плажа да си ги наранат децата. Едноставно избегнувајте такви "социјала" места каде студио се наоѓа за 25е и пичете си во некое хотелче за 150е и господ да ве види, ниту срби ниту балканци ќе гледате, ако треба и огледалата ќе ви ги тргнат ни самите да не се гледате.

во овој дел доаѓам неколку години (поточно 7 или 8 ) за да се одморам.. кога почнав да доаѓам, немаше толку срби т.е. беше мирно и цивилизирано место... секоја година се зголемува нивниот број, годинава беше врвот... се смени и појаснувањето за локацијата, т.е. не е више мирно, тивко и цивилизирано место...

паштети? машкаат на леб? што има тоа врска... не е репер тоа (иако има вистина)...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Kozanostra

• Редовен
  • Пораки: 1901
  • Opel Astra 2.0 DI
« Одговори #4116 на: 16 Август 2015, 13:12:18 pm »
Јас пак коа бев во Црна гора (Бар-Суто Море) во  другите шест апартманите до нас се погодија Срби само ние јадни Македонци  ;D и да ви кажам си поминавме супер како цел живот да се знаеме ....

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #4117 на: 16 Август 2015, 13:21:32 pm »
Многу комплекси и фекалии у темава, пуштете вода ќе се подавите ..

Само што се вратив од грчка и свака им част, на граница ти вика само воѕи  8)

Невероватно што сум пропуштил задњиве 26 години од кога задњи пут бев у Грција. Тоа ти е народ бе бате ...

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3134
Одг: Re: Ова лето, каде на одмор ???
« Одговори #4118 на: 16 Август 2015, 15:22:30 pm »
Vcera kupuvam paket voda u grcka, mi vika sakas edna ladna? Vadi edna od frizider i mi ja dava i vadi edna od mojot paket. Toa u MK ne go gledash...

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2735
  • Шалабајзер
« Одговори #4119 на: 16 Август 2015, 15:37:35 pm »
Kaj nas, najtoplata kje ti ja tupne i ich oko nema da i/mu trepne
No turbo, no fun :)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #4120 на: 16 Август 2015, 15:39:00 pm »
Само голема опасност им прети од агенцииве наши, аматери невидени..

Отсутен Dimitar

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 445
« Одговори #4121 на: 17 Август 2015, 02:07:10 am »

Јaс oд сегa кaј и дa oдaм првo се рaспрaшувaм имa ли срби.?Акo имa гo чкртaм местoтo.рпвaтa гoдинa кoгa бев спрoти нaсс дoјдoa едни девoјки нa кoи рaдиoтo им свиреше пo 15 сaaтa дневнo.Среќa си oтидoa брзo,ни тaмaн oчекувaв декa ќе видaм мир кoгa дoјдoa други уште пoлoши oд нив.вo 4сaaт сaбaјле. се врaќaaт вo хoтел, дрвo пијaни,a  глaсoт им беше кaкo звучници.и мaшки и женски пијaт пo 10 пивa нa ден.Гaздaтa беше фрлaл пo 3 кaнти сaм8 сo шишињa секoј ден.Третиoт ден нaпрaвијa. гoлем прoблем и гaздaтa ги исфрли.Дoјдoa и трети пoсле нив кoи не мoжеa без музикa и тoa oнa нaјкaтaстрoфaлн турбoфoлк музикaa м.oтoгaш. си oдaм сaмo oнaму кaде штo ги немa.Ствaрнo не се издржувa сo нив.Не велaм декa сите се тaкви,aмa еднo 70% не се зa трпење.Никaквa културa и свест зa луѓетo oкoлу себе немaaт

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #4122 на: 17 Август 2015, 02:43:32 am »
70% велиш? охохооооо, па ти си бил бајаги оптимистиечн бе... бравос... ашколсун ти велам на оптимизмот...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6579
« Одговори #4123 на: 17 Август 2015, 08:27:03 am »
Работи нешто во Банско и Боровец од кафичи/дуќани во септември? Или џабе да се иде? Многу е ефтин престојот во хотели со спа, особено во тие со 4 ѕвезди.
Јас бев крај на Јуни, топ си поминав. Кафичи и ресторани се работи. Да се качиш до врвот Вихрен исто така не е лошо. Инаку, бев сместен во St. George Palace и бев сместен во топ апартман, 4 луѓе со 2 посебна тоалета, огромна дневна соба и балкон и со многу јак базен, спа, сауни итн. Платив ми се чини 100 еур за 2 ноќевања со доручек за 4 луѓе.

http://www.saintgeorgepalace.com/

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #4124 на: 17 Август 2015, 09:51:16 am »
Браво, тоа е тоа што го барав! 109 евра за 3 ноќевања со појадок, но во работни денови што и не ми е воопшто битно.