Автор Тема: Ова лето, каде на одмор ???  (Прочитано 1519803 пати)

Отсутен yarre

• Bearing Expert
  • Редовен
  • Пораки: 1389
  • www.lagermax.mk
    • LAGERMAX
Одг: Ова лето, каде на одмор ???
« Одговори #4095 на: 07 Август 2015, 21:39:56 pm »
Халкидики сеуште не е салам покриено со двете. Грците што издаваат сардински апартмани не знаат што е тоа, а башка и немаат потреба, големите агенции ги откупуват целите градови, и они си ги пополнуваат, затоа иди па најди место.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9225
« Одговори #4096 на: 07 Август 2015, 21:55:21 pm »
Шо знам јас одамна негде од 2010 може и порано не сум барал одмор преку агенција. Или овие 2 те или дирекно сајтови од таму или на лице место ( ова само за грчка)

Присутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6991
  • Бенве сие бенве
Одг:
« Одговори #4097 на: 15 Август 2015, 17:33:02 pm »
Веќе втор ден сум сместен овде http://www.harmony-suites.ru/ и можам да кажам дека е перфектно.
Се е ново чисто и стилски уредено. Храната е на ниво, апартманот со се потребно и поглед на базенот, користење на базени, сауна, фитнес, џакузи, солариум и други спа услуги е бесплатно.  Гостите 95% се руси и се културни,  викање дерење тепање деца нема, што за мене значи супер одмарање.  За деца има посебен парк со диносаурс,  куќа на хобити пештери и слично.  Обезбедување 24/7, персоналот љубезен и во мини сукња.  НАЈбитно за мене, слободно можам да кажам дека сум од Македонија и уште побитно нема срби.

Отсутен Gabau

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 489
« Одговори #4098 на: 15 Август 2015, 17:47:44 pm »
Ич не сте ми јасни кога ќе кажете најбитно нема срби. Што е работава се плашите дека ќе ви ги онадат жените или сепак е комплекс на нижа вредност.

Присутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
Одг:
« Одговори #4099 на: 15 Август 2015, 17:56:49 pm »
Да бе,  се плашам да не ми ја онадат, еве сеа глеам аранжман некаде каде што има црнци,  оти на нив им се помали од на србите,  оти србите се самопрогласен небесен народ,  алпски људи и уште не знам кој епитет да и го дадам на таа семоќна нација која што мора да биде гласна и да се понаша сељачки за биде видена и препознаена. Лани поради малата немирка Маша си дојдов по рано од банско затоа што за време на вечерата не знам кој беше по лига, она или мајка и

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #4100 на: 15 Август 2015, 17:57:27 pm »
Работи нешто во Банско и Боровец од кафичи/дуќани во септември? Или џабе да се иде? Многу е ефтин престојот во хотели со спа, особено во тие со 4 ѕвезди.

Присутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
Одг:
« Одговори #4101 на: 15 Август 2015, 18:07:27 pm »
Оди у банско нема да зажалиш

Отсутен Dando

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 339
« Одговори #4102 на: 15 Август 2015, 18:08:26 pm »
Jas ke odam na Palma de Majorka.

Присутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
Одг:
« Одговори #4103 на: 15 Август 2015, 18:10:39 pm »
Само немој преку орфеј

Отсутен Dando

• Јуниор
  • **
« Одговори #4104 на: 15 Август 2015, 18:11:41 pm »
nema. sam si organizirav se

Присутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
Одг:
« Одговори #4105 на: 15 Август 2015, 18:14:05 pm »
Ќе се изнаебеш да знаеш,  дедо ми беше пред недела дена вика ах да имав 25год :)

Отсутен Dando

• Јуниор
  • **
« Одговори #4106 на: 15 Август 2015, 18:16:32 pm »
so devojka mi ke odam, pa se nadevam da mi dade :)

Отсутен DimitarMK

• Редовен
  • Пораки: 1936
« Одговори #4107 на: 15 Август 2015, 20:57:52 pm »
Работи нешто во Банско и Боровец од кафичи/дуќани во септември? Или џабе да се иде? Многу е ефтин престојот во хотели со спа, особено во тие со 4 ѕвезди.

Зимај точакот за таму и пичи :)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #4108 на: 15 Август 2015, 23:00:13 pm »

брат ми сега иде натака... т.е. сеуште е во фаза на чекање на нашиот ни прекрасен аеродорм, кој е со точност на (расипан) швајцарски саат... во 17:30 требаше да полета, еве го 23:00 е и сега влагаат во авион...

инаку... палма де мајорка е фантазија... поготово ако имаш доволно кеш да си ги платиш сите луксузи...

и иди клецај на плажа.. имаат плажи за тоа, со прекрасен поглед на тиркизното море и небо преполно со звезди... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Dando

• Јуниор
  • **
« Одговори #4109 на: 16 Август 2015, 06:33:23 am »

брат ми сега иде натака... т.е. сеуште е во фаза на чекање на нашиот ни прекрасен аеродорм, кој е со точност на (расипан) швајцарски саат... во 17:30 требаше да полета, еве го 23:00 е и сега влагаат во авион...

инаку... палма де мајорка е фантазија... поготово ако имаш доволно кеш да си ги платиш сите луксузи...

и иди клецај на плажа.. имаат плажи за тоа, со прекрасен поглед на тиркизното море и небо преполно со звезди... :)
zdravje od 16 septemvri  imam zakazano pa ke pocekam uste mesec dena za toa zadovolstvo, ubavo pomini si