Onak прку Кавадарци изгледа не поминавте или не ги видов јас моторите?
тоа е вториот ГОЛЕМ проблем... се изгуби дражот за дружба. сите се сепарираат. нема више колегијалност. нема заедничка дружба... конвојот трга и сите почињаат по групи да се делат. едноставно немаш избор, или ке бидеш во некоја група со која комуницираш или ке бидеш аутсајдер и ке возиш сам... е па је*ите се.. ке возам сам, и ке комуницирам со сите... јас си отидов вчера и не продолжив да возам. низ кавадарци СИГУРНО поминале, само не си ги видел токму од оваа причина. се ипоцепкале на групички, па не си ги слушнал сигурно. порано бе, кога ке пројдеше конвојот, земја се тресеше... сите мотори на куп, сите заедно, путин да се испалжи од звукот ебаго, а сега, како рој муви да чуеш... толку...
Ubavo li bese gravceto?
тоа е индивидуална работа...неможе да се генерализира...
п.с. еве за што зборев... ова кажува за се. ова посочува за карактерот на повеќето од учесниците....
скопје
струмица
за виница немам снимки, зафатен бев со јадење и нервозен бев што ми пукна фарот од катапултиран камен (за тоа им благодарам на улици и патишта за кои плаќаме меѓу другото да нема камења на патиштата), па не снимав, иако и таму турираа, само не толку колку на другиве две места.. секако саше има снимка, па ако ја постави, ке видите...

за да ви биде појасно што уствари се случува, еве ви еден видео клип одблизу, од само двајца... дај некој нека ми појасни КОЈ Е Е*АНИОТ ЕФЕКТ што се очекува како позитивен од ова понашање?
Not a valid youtube URL
едит... еве уште еден таков клип. мото собирот во велес...
п.с. во првиот кадар... најдоле лево е моторот на атанас, до него е на саше, а горе лево црвениот е мојот. откако заврши типов со турирање и ебавање на моторот, сите од моторите чистевме парчиња гареж од ауспух, тервол од ауспухот, а кај саше имаше и парче метал во седиштето заковано...