Автор Тема: Ова лето, каде на одмор ???  (Прочитано 1717537 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
Одг: Ова лето, каде на одмор ???
« Одговори #765 на: 05 Јуни 2012, 01:22:00 am »
Улцињ не го бива, Ада Бојана ја бива. И толку. Сместување во Бар и плажирање во кампот на Ада бојана е добра опција.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #766 на: 05 Јуни 2012, 02:19:52 am »
@onak abe sega Ulcinj e za zdravje ubavo. Ne e do tolku. Ima i poloso Nigerija i Kenija !! Ne si videl poloso i zatoa NE ZBORI.
бугар... ни на крај памет не ми е да идам туризам да терам во нигерија и кенија... поготово што ни едното ни другото не се на јадранско море... ти почна и ти збореше за јадран.. нигерија и кенија не се таму...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #767 на: 05 Јуни 2012, 02:23:36 am »
По-идеален живот за турбо-фолкер неможе да постои.  

ако мене ме мислиш за турбо фолкер си се зезнал дебело... транс бате и тоа гоа транс.. хард кор транс, пионер за трансот во МК сум... турбо фолк кога ке чујам незапирливи нагони на повраќање имам... добро е што се успеа некако као така да се исчисто тоа срање од државава и радио станициве... тоа не се слуша ама со никаков стимуланс бе...

п.с. под стимуланс мислев на се што може човечка машта да смисли за конзумирање и губење на чиста свест, а не само дроги... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Z128

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 381
  • ? ? ?
« Одговори #768 на: 05 Јуни 2012, 08:41:19 am »
Улцињ... Црна Гора..................... буааххАХХАХАХАХХАхахахаХАХХАхаахаХХАахАхАХХАХахахааа

Отсутен maci

• Редовен
  • Пораки: 1319
« Одговори #769 на: 05 Јуни 2012, 08:43:47 am »
има ли некоја страна што ги има на куп повеќето агенции на едно место?
линк?
форд фиеста 1,4 тдци

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
« Одговори #770 на: 05 Јуни 2012, 08:47:38 am »

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7791
« Одговори #771 на: 06 Јуни 2012, 11:43:55 am »
Некој ме праша пред некој ден за одмор во Доминикана, еве ја агенцијата, 1300 Е, 14 ноќи, 15 дена ...

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002233583134&fb_source=message

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #772 на: 06 Јуни 2012, 12:09:12 pm »
Топ цена.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #773 на: 08 Јуни 2012, 23:14:29 pm »
изгледа освен гојдо шо ме претрка за во охрид и тоа само викендашки, ке да сум јас прв или мегу првите што фати надвор од мк?

грција т.е. елада... еве информации што на некој можат да му помогнат во одлуките дали да или не, да иде таму или ваму...

-млеко литар-70 центи
-леб 40 центи
-патлиџани и тоа саглам а не краставици без вкус 1,5 евро
-негазирани сокови од 100%нод по литар 1 евро
-пилешко месо просек 3 евра кило
-свинско месо (кртина или чистени кременадли од коска) просек 4,5 евра кило
-пакет од 4 конзерви сок 330 мили литри (фанта, кока кола и слично) 2,2 евра
-пива во лименка од 45 до 90 центи

не ми текнува се ама ако некој нешто го интересира нека праша, ке му кажам... ги чувам сметките... да нагласам дека пазарам исклучиво во големи маркети, поточно во лидл. одсекогаш тоа го правам, затоа што маркетите се докажано нај евтини а мене од секогаш некако ми лежел ЛИДЛ за тоа.. башка увек ми е нај блиску и го има буквално сегде низ цела (геј)лада...

е сега.. околу секскот на граница... да си го добив сексот затоа што на таблиците ми пишува МК... сакаше гркот да ме натера да платам налепници бели на кои пишува нешто на грчки со мали букви а нај доле со огромни букви пишува Ф.И.Р.О.М. за да ги залепам врз таблиците... 20 евра комад, 2 комада треба вкупно 40 евра, нели за секоја таблица посебно... ја го преварив, си извадив налепница од од мојата фирма КАНО ИНЖИНЕРИНГ, увек имам со мене такви налепници и шлап врз тоа МК на таблицата па го оставив со прстот во уста...

башка си добив уште еден секс а тоа е дека едвај се намоливме со полицаецот да ме пушти да влезам во грција затоа што кога застанав и му ги дадов пасошите тие беа вкупно 6 комада... јас, сопругата, 2 малолетни деца, балдзата и 4 месечната керка нејзина... како што убаво се секавам дете се рачунаше пола човек т.е. пола од возрасен, нели? или грешам? башка ми бараше седиште за деца... од каде бе сега 3 седишта за деца алоооо...

е ама сексот тука заврши... кога ке го пројдеш соллун и ке фатиш надоле накај краците или накај што сум јас, уште подоле од краците, можеш да срекаваш само насмеани лица... кога ке видат дека се работи за странска таблица и предност ти даваат со кола и со смешак те пуштаат па и ке те поздрават... да бев сам мислам дека и ке бапнев некоја гркинка, зад грмушка некоја, од што се топат од љубезност... начелно, се осека дека знаат како кризва МАШКИ ги тресе свесни се дека од туризмот им е едина шанса за прилив на некои средства, па макар и од МАКЕДОНИЈА да си.. тоа на граница полицијата и царината се едни искомплексирани сељачишта, нај често продадени македонци натурализирани грци, кои на крајот на краиштата и работат по некоја директива и некој им наредува така да с епонашаат...

јас сум секоја година во грција и слободно можам да кажам дека оваа година е поинаква од другите... волку љубезност во живот не сум видел... на каса во маркет дури и продавачката се насмевна и беше љубезна... нешто невидено до сега од нивна страна... плаќам со картица и нормално ми бара документ за идентификација... и го давам пасошот па цурката со радосна нота во гласот вика: ООООО МАСЕДОНИА... о ок.... НОВИТЕТИ БРЕЕЕЕЕЕ :) да не веруваш ако не видиш со свои очи... битно и драстично ке се сменат грциве за мног брзо време...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #774 на: 08 Јуни 2012, 23:26:32 pm »
Цениве малтене исти ко у Скопје.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
« Одговори #775 на: 08 Јуни 2012, 23:57:35 pm »
@onak bravo za izvestajot. E pa top e da ti kazam Grcija. Cenite se kako i kaj nas gore dolu. E pa vredi da se ide.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4591
« Одговори #776 на: 09 Јуни 2012, 00:14:29 am »
онак ја пред тебе бев у грчка,од 13-18 мај,колку за евиденција:)
се бањав и си го сунчав на плажа,ми се рачуна ко одмор,хехе

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #777 на: 09 Јуни 2012, 00:28:18 am »
онак ја пред тебе бев у грчка,од 13-18 мај,колку за евиденција:)
се бањав и си го сунчав на плажа,ми се рачуна ко одмор,хехе

не не... не важи тоа... летна зезона почиња од 1-ви јуни :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
« Одговори #778 на: 09 Јуни 2012, 15:22:26 pm »
onak   кажи нешто за сместувањето ?

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3415
  • Хюндай Тюсон
« Одговори #779 на: 09 Јуни 2012, 16:07:17 pm »
Ако сте за Црна Гора тогаш Херцег Нови и Игало не се лоша опција. Има добри нудистички плажи што редовно си ги посетувам. И квалитетни Германки на нив!! :D