Автор Тема: Ова лето, каде на одмор ???  (Прочитано 1719220 пати)

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
Одг: Ова лето, каде на одмор ???
« Одговори #540 на: 17 Мај 2012, 21:39:08 pm »
Ajde sega dosta vise Giro aman nemam jadeno 1,5 godina a mi se prijade. Koj e za meso od nilski konj neka poveli.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11156
  • Ќybriт Pro Max
Одг: Re: Ова лето, каде на одмор ???
« Одговори #541 на: 17 Мај 2012, 22:10:24 pm »
Гирото пред вас нека го праат да не ви стаат дрога внатре. И пиво од лименка, не во чаша.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
« Одговори #542 на: 17 Мај 2012, 22:12:52 pm »
Ако им се исплати за 2.5-3 евра и дрога да ми даат, слободно!
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
« Одговори #543 на: 17 Мај 2012, 22:15:30 pm »
A be oni ke ti skratat na 1/2 da mozat i ke ti naplatat za vremeto sto si pominal gledajki kako go pavat. Mamata si trakale.

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1900
« Одговори #544 на: 17 Мај 2012, 22:28:35 pm »
Се изначитав глупости за Грција овде...некој пишуват а не сум сигурен ни дека биле некогаш...само јадат лања.

Секоја година одам Грција и никогаш сум немал ама баш никакви проблеми, ниту најлами, ни со полиција ни со мештани, ни со безбедност ни со никој курац.

Што убаво кажано.
Само да дополнам. Какви проблеми какви глупости бе, последен пат кога бев на местото кај што идам стално, келнерот жив се дереше на плажа Мацедониан френд, мацедониан френд. Баката кај што идам годинава ми се кани у Охрид да сум ја носел.Има и гадови не дека нема, ама исто како кај нас, тоа се неистреблива категорија на луѓе.
Полиција неколку пати ме има застанато, без никаков проблем.
Дури во Солун залутавме и влеговме во еднонасочна улица, па се расвиреа коли, не виде џандар дојде, почека да се извртиме (а тоа траеше пошто се испозаглавивме, бевме со Митсу Л-200), на крај си сврирнавме се поздравивме и си одитовме, нити казна нити бутур.

Е сега ако возиш низ Солун со знаменце со сонцето на врата обесено (како на Дени на собирот), и ако се маваш у груди, тогаш сигурно ќе се најде некој кој ќе биде окарактеризиран како грчки националист што не мрзи.

Отсутен marjanot

• Легенда
  • Ќybriт Pro Max
Одг: Re: Одг: Ова лето, каде на одмор ???
« Одговори #545 на: 17 Мај 2012, 22:33:42 pm »
Ако им се исплати за 2.5-3 евра и дрога да ми даат, слободно!
Ставаат, сум видел со свои очи. Кај нас во Зимбабве за 43 долари ни компири не ставаат. Ако му пикнеш на тој индиецот 5 долари во џеб, може и кечап ќе ти стаи. Ама има и мунгоси на ражен, тие се поефтини и непраат киселини толку. А најважно е да го накадеш стомакот од точка А до точка Б.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #546 на: 17 Мај 2012, 22:34:24 pm »
Два пати оставав кола со скроз отворен прозор во Солун да преноќи (заборавав да го затворам), освен што еднаш ми се утопи седиштето од дожд, никаква штета не видов :)

Еднаш блокирав грци да си одат на работа со кола, се паркирав во едно паркингче/улица во Солун и блокирав 2-3 коли. Се успав да станам да ја преместам колата порано и само поручекта ми кажа да оставам ливче да ми звони нареден пат.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
« Одговори #547 на: 17 Мај 2012, 22:35:08 pm »
Гирото пред вас нека го праат да не ви стаат дрога внатре. И пиво од лименка, не во чаша.
Ц..ц..ц...Шо не кажувате вакви работи, се утепавме пари давајќи...Каде бесплатно ставаат дрога и до кога ќе трае промоцијата?  :D
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #548 на: 18 Мај 2012, 00:07:45 am »
А во Бугарија ја не знам што не идете. Ефтино у пм. Ставаш колата на паркинг па кога ќе се вратиш ја нема. Од што се добри една мака одма ти тргаат од глава :D :D

Отсутен marjanot

• Легенда
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #549 на: 18 Мај 2012, 00:26:37 am »
Да, а можеш наместо на море, во Софија или Благоевград да идеш. Ем поефтин смештај ќе платиш, ем нема да ги квасиш за џабе купаќите. Боја може и на тераса да фатиш. А и поблиску е, со Голф 2 1.6 д ќе ти испадне живо џабе, ко од Аеродром во Ѓорче да си отишол на одмор.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #550 на: 18 Мај 2012, 00:39:32 am »
Да, а можеш наместо на море, во Софија или Благоевград да идеш. Ем поефтин смештај ќе платиш, ем нема да ги квасиш за џабе купаќите. Боја може и на тераса да фатиш. А и поблиску е, со Голф 2 1.6 д ќе ти испадне живо џабе, ко од Аеродром во Ѓорче да си отишол на одмор.

ќустендил бе... ем шопинг жените ке тераат по цел ден на битакот :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #551 на: 18 Мај 2012, 01:00:47 am »
@бугар... не верував дека ке се појави ваква особа како тебе на ваков форум. твојот стил на пишување и начин за објаснување ке го пресретнеш на некои други мак форуми активни... таму повекето од сите, буквално се знаат и редовно имаат негативен став према нештата... исто како и ти...

инаку, што се однесува до грција... повеке години идам таму редовно, под редовно подразбирам неколку пати годишно... клучеви во брава ми стојат и никој не ми чепка кола. раска нема на колата. некој погоре пиша многу правилно... во туристички места некој да пипне кола на странец...? ке му сечат и раце и нозе, секој што ке го види... поготово сега со кризава, кога во тие места единствено преку туризмот им остана да спечалат нешто и 95% од приходите им е од туристите. во охрид да отидам со сигурност ке се вратам со изгребана кола и барем една казна, затоа што сум скопјанец, со скопска таблица ВО СВОЈАТА ДРЖАВА ке добијам третман од некој кој ке се испросере по мојата глава и кола а тој некој ке биде, погодете што...? мој сонародник ебате... затоа гарантирам дека грција ви е безбедна од тој аспект... не се секирајте за вашите возила, никој нема да ви ги пипне... напротив, куѓата пред која ке се паркирате, сите станари-грци ке ви ја чуваат, без гајле...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
« Одговори #552 на: 18 Мај 2012, 01:01:45 am »
Not a valid youtube URLNot a valid youtube URLNot a valid youtube URLNot a valid youtube URLNot a valid youtube URLNot a valid youtube URL

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
« Одговори #553 на: 18 Мај 2012, 01:06:37 am »
А исто, можеш и да го шитнеш Гољфот и заедно со парите кои си ги планирал за одмор да си купиш мини гарсоњера во Стара Загора.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #554 на: 18 Мај 2012, 01:10:44 am »
Not a valid youtube URLNot a valid youtube URLNot a valid youtube URLNot a valid youtube URLNot a valid youtube URLNot a valid youtube URL

ај ај ај.... убави се клиповиве, не викам не... ама ке да се наменети за охридон наш насушен... време беше некој да ги опамети...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk