Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
170 евра е за 2+2 Испитување слабоЈако е. Проверувал дали сум во право (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
🇺🇲🦅 Murricaaaaa
Цитат: Carpathian Lord на 10 Август 2023, 22:15:57 pm170 евра е за 2+2 Испитување слабоЈако е. Проверувал дали сум во право (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Супер е Лептокарија, има убави места. Мене најголем впечаток ми оставија Енрико, Ана Кристи, Ла Крем, Поповски, Седумка, Старо Буре, Мартини... Едно време и добра пастрмајлија имаа позади накај Карев.
170 евра е за 2+2 Испитување слабоЈако е. Проверувал дали сум во право 😄(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Шо му е со цените во Грција бе брааат?Лани кај шо бев во Лептокарија 90 евра плаќав од вечер. Истото место - истиот апартман 170 евра Zeus Apartments Leptokaria.
Цитат: Carpathian Lord на 09 Август 2023, 13:50:14 pmШо му е со цените во Грција бе брааат?Лани кај шо бев во Лептокарија 90 евра плаќав од вечер. Истото место - истиот апартман 170 евра Zeus Apartments Leptokaria.За кога е ценава?Еве од booking.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)А друго прашање, зошто воопшто би сакал да одиш во Лептокарија?
Да сумираме.Не сакам Лефкада. Лани бев приморан а годинава забегаа со цените.
а бил некој кумбургаз да сподели искуство...Sent from my iPhone using Tapatalk
Цитат: Busav на 11 Август 2023, 19:35:41 pmа бил некој кумбургаз да сподели искуство...Sent from my iPhone using TapatalkКаков газ?
Од каде се појави Лефкада сега во муабетов
Цитат: DarthJe5us на 11 Август 2023, 19:31:19 pmОд каде се појави Лефкада сега во муабетов Не знам кај терам. Лептокарија де