Автор Тема: Ова лето, каде на одмор ???  (Прочитано 1855712 пати)

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 45137
  • Il Moderatore
Одг: Ова лето, каде на одмор ???
« Одговори #9450 на: денес во 09:15:56 »
има квалитетни цицки навечер низ град.

Значи, вреди да се појде.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Присутен Luki Junior

• Сениор
  • Пораки: 5256
  • The Spartan General
« Одговори #9451 на: денес во 09:17:35 »
Дојдов викендов до Охрид поради обврска и ај викам ќе наприме 2-3 дена “одмор”. Сместен сум во вила Натали. Погледов треба да е на езеро, но пред него има некој камп што е циганарија од светска класа. Не знам како некој дозволува вакво нешто во град заштитен од унеско. Личи на бегалски камп. Шетаме на кеј од сите места смрди на евтин зејтин за пржење крофни, па се до вафли, палачинки, клавчиња и пуканки. Во секој локал различна музика од аца лукас до последен светски хит. Квалитет на храна средно жалосен, цени не коментирам. Градот премногу нечист, мислам дека никогаш немаат истретирано со некоја хемија и да земат со вап да исперат да “освежат” барем каде што има најголема фрекфенција на движење. Доста грди градби кои со години најверојатно има спор кој да ги украде бодат очи низ центарот. Луна парк или рингишпил, сеедно како и да им се вика, среде центар ја ремети цела слика на место за одмор. Средени плажи се бројат на една рака. Ме чуди како некој сака сето ова да го продаде и наплати како елитен премиум туризам, и кој толку им има направено филм дека е бисер од светски размери. Вчера бевме во Радожда на вечера, цените као нормални, порциите минимални. Храната коректна на вкус, 3 од 5 келнерот заборави да донесе неколку од порачаните работи, не му ги ни побарав повторно, видов колку е саатот. Одам до тоалет да се измијам раце смрди на мочка, луѓево имаат простор да направат 2 различни тоалета со по 2 бокса, но ете одлучиле дека е доволно ист тоалет за мажи и жени, тешка мизерија. Сметката ја донесе напишана на лист како да сме играле табланет, секако дека имаше натпишано. Имам уште многу негативности да пишувам, но ајде и да пофалам, има квалитетни цицки навечер низ град.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Многу те има разгалено ку*вата Европа.
Fehlende Pferde Sterken sind mit Wahnsinn ersetzt.

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7806
  • French diamond
« Одговори #9452 на: денес во 09:20:25 »
И после се ова, пак се посреќни луѓето одколку во чистите европски метрополи.

Присутен MAPJAH

• Легенда
  • Пораки: 7189
  • Бенве сие бенве
« Одговори #9453 на: денес во 09:38:32 »
има квалитетни цицки навечер низ град.

Значи, вреди да се појде.
Со машко друштво

Присутен Charlie

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 228
« Одговори #9454 на: денес во 10:02:36 »
Фала ти.

Ги гледав оние плажите јужно од Перамос, онаа Амолофи и таа лево од неа...
Да амолофи е топ, има и бич барови а и слободни места.. секој бич бар си има паркинг места. Ја сум повеке да си носам свој чадор.
На тие плажи понатаму не сум бил ама исто такс ги препорачуваат