Автор Тема: Интересни понуди на користени возила.  (Прочитано 4227928 пати)

Отсутен aleksandarbt

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 804
  • Opel zafira 2.0 125 kw
Одг: Интересни понуди на користени возила.
« Одговори #9780 на: 19 Април 2015, 16:03:24 pm »
Ганц нова ибица без опрема погодна за плин 7900еур.
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1379300-SEAT-IBIZA--12-NOVA--Dobiena-od-SportLife-

Vo Bitola eden skolski prodade cinkvicento dobieno na nagradna igra za da kupi pogolema kola.Za samo nekolku meseci cela familija po bolnici mu zavrsi duri mislam imase i pocinati.Vikaat ako prodades nesto dobieno na sreka isto kako srekata da si ja prodal.Posledno znam samo deka mu daval duplo na covekot samo da mu ja vrati kolata.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20142
« Одговори #9781 на: 19 Април 2015, 16:10:39 pm »

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43929
  • Il Moderatore
« Одговори #9782 на: 19 Април 2015, 16:33:32 pm »
Ганц нова ибица без опрема погодна за плин 7900еур.
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1379300-SEAT-IBIZA--12-NOVA--Dobiena-od-SportLife-

Vo Bitola eden skolski prodade cinkvicento dobieno na nagradna igra za da kupi pogolema kola.Za samo nekolku meseci cela familija po bolnici mu zavrsi duri mislam imase i pocinati.Vikaat ako prodades nesto dobieno na sreka isto kako srekata da si ja prodal.Posledno znam samo deka mu daval duplo na covekot samo da mu ja vrati kolata.

Не ја направил процедурата да ја пренесе среќата на парите што му ги дал купувачот и после повторно од парите среќата да ја префрли на поголемата кола. Требало да отиде кај Иван Исцелител, ќе му ја кажел процедурата.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7080
« Одговори #9783 на: 19 Април 2015, 17:10:00 pm »
Да не дае Господ да се најдете во таква ситација, во се ќе поверувате.

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 782
« Одговори #9784 на: 19 Април 2015, 17:11:58 pm »

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4586
  • ~ Full of soul ~
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #9786 на: 19 Април 2015, 19:59:09 pm »
4 ноември 2005год. вечерта седи комшика на гости и им кажува на моите за колку пари требале за погреб пошто татко и и беше починат тазе а 5 ноември беше задушница. И јас се смеам и на излегување во град им викам што ако умрам а утре немате пари што тогаш и мајка ми ме избрка со нервоза и да не сум јадел такви гомна. Вечерта во 1 им звонат од полиција да дојдат во болница, јас со тешки телесни повреди итн, 2 недели бев во болница и два месеца дома како робот бев.... Од тогаш не смее да се јадат такви лајна а верувам и во ова со човеков со сеичентово.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #9787 на: 19 Април 2015, 20:13:28 pm »
Некој слушааа....

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20142
« Одговори #9788 на: 19 Април 2015, 20:17:09 pm »
Јас 20 минути пред да ја имам сообраќајката на еден питач што шеташе по коли и ги пцуеше луѓето му реков бегај бе и после ја имав сообраќајката. Од тогаш питач не сум видел.

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
« Одговори #9789 на: 19 Април 2015, 20:30:39 pm »
4 ноември 2005год. вечерта седи комшика на гости и им кажува на моите за колку пари требале за погреб пошто татко и и беше починат тазе а 5 ноември беше задушница. И јас се смеам и на излегување во град им викам што ако умрам а утре немате пари што тогаш и мајка ми ме избрка со нервоза и да не сум јадел такви гомна. Вечерта во 1 им звонат од полиција да дојдат во болница, јас со тешки телесни повреди итн, 2 недели бев во болница и два месеца дома како робот бев.... Од тогаш не смее да се јадат такви лајна а верувам и во ова со човеков со сеичентово.

Во сите сообракајќи што ни се случиле мене и на татко ми (дали како возач или совозач), пред сите се правело муабет за продавање на колата.

- Одиме на скијање, имав трка. Зборуваме за продавање на колата, 4 кривини потаму, плес. Набиеници кај двајцата.
- Астрата од татко ми...вечерта правиме муабет за менување старо за ново, другиот ден, плес. Остана човекот една година во болница.
- Првото пунто што го имав (Пунто МК2), во кола правам муабет за продавање, плес. Една недела ме болеше главата.

И така натаму
I’m so mean, I make medicine sick

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #9790 на: 19 Април 2015, 20:35:29 pm »
Ја праев муабет со жена ми стилото да го шитнеме, ми рокна алфата.

Отсутен lans

• Редовен
  • Пораки: 1297
« Одговори #9791 на: 19 Април 2015, 23:21:08 pm »
"Its bad luck to be superstitious"
VW Passat 2.0TDI 2015
Skoda Fabia 1.2TSI 110PS DSG7 2016
Honda SH150i  2020

Отсутен A4-B8

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 544
« Одговори #9792 на: 20 Април 2015, 00:03:56 am »
Затоа Иван исцелител и тие како него, имат толку работа.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14388
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #9793 на: 20 Април 2015, 01:55:53 am »
За првата 5-ка чим спомнев ја продавам и зарибваше,дур чактисав дека е од тоа зариба 3-4 пати и веќе ја продадов.Втората 5-ка си рикна 2 пати уште пред да речам(ама можеби сум помислил да ја продавам,тоа треба допрва да го анализирам  ;D ).
Алфата рикна од преголема моментална тортура.
Камионот од мазен пазен и тој рикна...

И сеа незнам на шо сум.  ??? ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3821
« Одговори #9794 на: 20 Април 2015, 09:59:45 am »
Meche kaj tebe kako trgnalo se riknalo u pm ;D