Автор Тема: Интересни понуди на користени возила.  (Прочитано 4555599 пати)

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
Одг: Интересни понуди на користени возила.
« Одговори #7815 на: 25 Август 2014, 19:11:54 pm »
@Zero, одамна  разбравме дека не сакаш рено ,но ти на секое постирање на некое рено се објаснуваш со некој колку е грдо. Ете членот погоре пишал дека му е убаво и ти веданаш со твоите приказни... Зарем сите треба да бидат истомисленици како тебе и со ист вкус?

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30070
    • CARclub.mk
« Одговори #7816 на: 25 Август 2014, 19:38:53 pm »
Не е дека не сакам Рено. Односно, не сакам Рено 4. Не можам да ја поднесам колата, не знам зашто.

Види, дали се мои приказни или не, тоа на страна. Генерално пренесувам мое субјективно мислење. Кога нешто ми се свиѓа како изгледа, кажувам. Кога нешто не ми се свиѓа, и за тоа кажувам. Конкретно, задниот дел на сите тие квази-кабриолет-хечбеци изгледа предолг. Да не праиме муабет дека шофершајбната е превисока со цел малку да се скрати кровот, итн.

Новото Клио рецимо многу ми се свиѓа. Старото Клио многу ми се свиѓаше пред да му влезат со секира фејслифтот. Меганот со последниот фејслифт ептен го дотераа - баш пред некој ден го гледав во салон.

Еве, субјективно мислење - ова е страшно ружна задница:

Ова.. Леле мајко:

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16755
  • Keep it 100
« Одговори #7817 на: 25 Август 2014, 21:40:25 pm »
Комотно може да биде мис на Македонија!

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #7818 на: 25 Август 2014, 21:47:19 pm »
Segasniot megan e polos od toj pred fejsliftot.

Отсутен Darkovski

• Редовен
  • Пораки: 1277
« Одговори #7819 на: 25 Август 2014, 21:50:55 pm »
Segasniot megan e polos od toj pred fejsliftot.
каде каде! со логото за на шлепер ништо не прави новиот меган, таман си беше претходно

Отсутен Volvo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 355

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
« Одговори #7821 на: 26 Август 2014, 00:11:29 am »
Сите тие купе-кабриолети од тоа годиште не личат на ништо. Некои се помалку, некои се повеќе грди, ама заедничко на сите им е дека се грди. Непропроционални, претешки, и грди.

Jaс не би брзал да генерализирам. Во овој конкретен случај не можам ништо нескладно да видам, најискрено:

Peugeot 206 cc? Ружен дебел газ. 307 cc? Исто. Ама ова? Задницата на овој меган cc мене ми е екстра. Поновите се поружни imo.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
« Одговори #7822 на: 26 Август 2014, 00:12:37 am »
За тебе и невестата, ајде де... Може и деците некако додека се мали... Ама толку ненормално малку простор има позади, тоа чудо некое.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
« Одговори #7823 на: 26 Август 2014, 00:13:46 am »
За тебе и невестата, ајде де... Може и деците некако додека се мали... Ама толку ненормално малку простор има позади, тоа чудо некое.

Не ни треба да има. За товарање дечишта тука е кокошарникот. Овие задни седишта ќе се користат само во изванредни ретки ситуации. Oва би служело 99% од километрите госпожата да се праи важна до работа и назад.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
« Одговори #7824 на: 26 Август 2014, 00:16:04 am »
Онда go for it! Тамам можеш дефлектор да ставиш зад предните наслони за глава, и да си возиш со спуштени прозори. Посебен шмек си има возење кабрио :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30070
    • CARclub.mk
« Одговори #7825 на: 26 Август 2014, 07:21:26 am »

Не ни треба да има. За товарање дечишта тука е кокошарникот. Овие задни седишта ќе се користат само во изванредни ретки ситуации. Oва би служело 99% од километрите госпожата да се праи важна до работа и назад.

Then by all means, ако ти прави мерак зимај!

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #7826 на: 26 Август 2014, 07:28:53 am »
Многу прљав град сме за кабриолет. Ем малку денови во годината се „кабриољет френдли“.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #7827 на: 26 Август 2014, 07:31:17 am »
Богами  у Скопје ја кров не би спуштил..

Отсутен TRPEE

• Редовен
  • Пораки: 1542
« Одговори #7828 на: 26 Август 2014, 07:32:20 am »
Kakov kabriolet ne zezaj, Mnogu Ke ja smekaat na semafori pa Ke fati svaler moze I da kidne so nego pa ti Ke padnes vo depresija pa Ke pocnes da pies da se kockas.... Ednostavno Ke si go rasipes zivotot ako I kupis na zenata kabriolet.:D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #7829 на: 26 Август 2014, 07:33:57 am »
Офтопик, Трпе вчера пазарев нешто у колонијалот карши Златан Сремац и еден тип ми ја гледаше Алфата и ми се понуди да ми го реши проблемот со варијаторот, со оглед дека сте комшии го познаваш дечкото ? Работи во Аутомобиле ..