Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
21500 ѝ бара а на Trackmax гуми е? Ова за во трагикомични е
Тој сигурно истото го вели за нас со премиум гуми на 150 коња коли Се дури ги менува на време и е свесен што вози, нема гајле.
Цитат: n1kola на 06 Септември 2026, 12:00:36 pmТој сигурно истото го вели за нас со премиум гуми на 150 коња коли Се дури ги менува на време и е свесен што вози, нема гајле.На заден погон со скоро 300 коњи итекако има гајле, но нејсе. Повеќе ми кажува дека колава ја гледал од што ја возел
Цитат: andrejnaumovski на 06 Септември 2026, 12:25:53 pmЦитат: n1kola на 06 Септември 2026, 12:00:36 pmТој сигурно истото го вели за нас со премиум гуми на 150 коња коли Се дури ги менува на време и е свесен што вози, нема гајле.На заден погон со скоро 300 коњи итекако има гајле, но нејсе. Повеќе ми кажува дека колава ја гледал од што ја возел Тогаш зашто во трагикомички? Баш за овие модели подобро е да ја чувал во гаража отколку да ја „корнел“ некаде?
Цитат: TylerMkD на 07 Септември 2026, 06:45:28 amЦитат: andrejnaumovski на 06 Септември 2026, 12:25:53 pmЦитат: n1kola на 06 Септември 2026, 12:00:36 pmТој сигурно истото го вели за нас со премиум гуми на 150 коња коли Се дури ги менува на време и е свесен што вози, нема гајле.На заден погон со скоро 300 коњи итекако има гајле, но нејсе. Повеќе ми кажува дека колава ја гледал од што ја возел Тогаш зашто во трагикомички? Баш за овие модели подобро е да ја чувал во гаража отколку да ја „корнел“ некаде?350Z има продадено 250000 примероци низ цел свет. Не е ретка кола и не ѝ задржуваш вредност ако не ја возиш. Да вложиш пари во префарбување, OZ бандажи и што уште не за на крај да ти седи во гаража на кинески гуми и да не ја извозиш е жално.
Ако ти како купец ја купуваш да продолжиш да ја чуваш во гаража, купи ја чуваната во гаража.Ако ја купуваш да ја возиш, купи ја возената. Со оваа стоената буквално мамицата ќе ти се расплаче кога се што е гумено и пластично ќе почне да експлодира после 20 температурни циклуси