Автор Тема: Интересни понуди на користени возила.  (Прочитано 4546157 пати)

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44364
  • Il Moderatore
Одг: Интересни понуди на користени возила.
« Одговори #29445 на: 20 Септември 2025, 14:49:41 pm »

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1885
« Одговори #29446 на: 20 Септември 2025, 16:08:57 pm »
Чудно, од Прилеп е, а не е излепена со спорцки работи, траки, лајсни, спојлери... нема шарени бандаши, нема лед ленти на маската... или јас не догледувам :)
Ги има изваено за на кадро
  www.malservis.mk - сѐ за твојот автомобил!

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #29447 на: 20 Септември 2025, 16:17:34 pm »
Оваа беше со кичевски таблици, oригинално аутоматик, сега мануелец, преправана. Шалт таблата уште е од аутоматикот.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Jimny

• Сениор
  • Пораки: 3134
  • Skriven i ćutljiv crv rešeta moćno drvo.
« Одговори #29448 на: 20 Септември 2025, 19:02:32 pm »
Доктор симо за алфи, дали таа кожетина внатре ја лепи гузица да се знои? фабрички ли се седишта или бог знае од каде вадени

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #29449 на: 20 Септември 2025, 22:38:54 pm »
Доктор симо за алфи, дали таа кожетина внатре ја лепи гузица да се знои? фабрички ли се седишта или бог знае од каде вадени
Фабрички се фотељите, во лето тоа црната кожа кога ќе се загрее, опекотини од 3 степен прави на гол грб. Кожата е Momo, не е од обични телиња, туку од трчани и со трева хранети :) Одлично се справува со забот на времето, за разлика од денешниве „веганска кожа“ ентериери.
Може лесно да се прилагоди во гарнитура за дома, ако ја искомбинираш со Бусо клуб масичка. Алфа Ромео никад не е „пропала инвестиција“

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #29450 на: 22 Септември 2025, 00:05:43 am »
Блиц продажба додека не се продаде тоа што ми падна во око, ако некој е заинтересиран :)

Се продава МиТо-то, се што треба да знаете за колата има во мојата тема:

https://forum.carclub.mk/index.php/topic,25003.0.html

Цената по која би се разделил е 5200 евра. Регистрирана ќе биде 12 месеци, сервисна историја од 0 километри, без никакви вложувања (освен бензин и ребраст за 2.5 години од сега).

Ако вие или некој што бара ваква кола е заинтересиран во следниов краток период, пуцајте ПП.

Толку од продажба во догледен период, најдовме друг дом за возилото за кое бев заинтересиран - кај луѓе што повеќе им требаше.
« Последно менување: 22 Септември 2025, 13:05:35 pm MartinAlfista »