Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Мене ми изгледа сосема ок колата, убав караван
Не сум ги споредил директно нивоата на опрема, ама миииииислам дека цените на Suzuki се нијанса повисоки од тие на Toyota - а тоа скроз не ми е логично.
Цитат: zeroSignal на 13 Декември 2023, 09:50:54 amНе сум ги споредил директно нивоата на опрема, ама миииииислам дека цените на Suzuki се нијанса повисоки од тие на Toyota - а тоа скроз не ми е логично.Нее, тојота каде каде е поскапа
Цитат: Jimny на 13 Декември 2023, 11:46:12 amЦитат: zeroSignal на 13 Декември 2023, 09:50:54 amНе сум ги споредил директно нивоата на опрема, ама миииииислам дека цените на Suzuki се нијанса повисоки од тие на Toyota - а тоа скроз не ми е логично.Нее, тојота каде каде е поскапаВо Европа е/беше некои 2000еур поефтино сузукито со нијанса повеќе опрема... Е сега Македонија и сѐ е можно.Sent from my SM-S908E using Tapatalk
Цитат: MarceCvarce на 29 Ноември 2023, 10:46:25 amNe se somnevam ama mislam deka primerokov e izvozen premnogu pa ke treba ubava paricka za da se dovede vo idealna sostojbaТака е, вреди да се „спаси“ бусото од некој ентуијаст, али ќе треба на 300.000+ километри комплетно отварање, менување летечи/лежечи лагери, пропратни делови, ревизија на главите, можеби шлафување на вентили, промена на хидроподизачи и слични механичарски работи. За подвозје да не зборуваме, сигурно ќе треба комплетна ревизија со нови делови, не е лошо и менувачот да се отвори и провери какви се лагерите во него. Дополнителни ситници (како што е цевката пред тротл бодито), внатрешност средување итн, механички делови како подизачи на прозори, брави и сл.. има доста работа и многу повеќе пари од иницијалната инвестиција во купување на колата, која што гледам реално е понудена на огласов..
Ne se somnevam ama mislam deka primerokov e izvozen premnogu pa ke treba ubava paricka za da se dovede vo idealna sostojba
https://reklama5.mk/AdDetails?ad=4808212На Гагачо Опелот е мислам. Долго време го дава, ама мераклија е човекот и башка моторот е авион АКО е тој.Уште еден од Дебарцаhttps://reklama5.mk/AdDetails?ad=4611097
Може повеќе слики и цена во пп?