Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: nestor04 на 21 Април 2023, 09:46:53 amДа, секоја чест до Стратро, но сепак и тој почна од нула.На толку вложен труд, време и пари нема цена по која би ја продал да сум на негово место...Ја продаде Стратро
Да, секоја чест до Стратро, но сепак и тој почна од нула.На толку вложен труд, време и пари нема цена по која би ја продал да сум на негово место...
На стратро калибрата 17.000€ 😱(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
На стратро калибрата 17.000€ (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Мада незнам дали би дал некој нормален човек и 1700 евра за ова...
Цитат: riki_staff на 21 Април 2023, 19:57:40 pmНа стратро калибрата 17.000€ (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my Redmi Note 8 Pro using TapatalkЕдна нула плус му куцнала тастатурата на момаков.Мада незнам дали би дал некој нормален човек и 1700 евра за ова...Sent from my SM-G975U using Tapatalk
@Vlatce-Vectra колку даде за Е класата?