Автор Тема: Интересни понуди на користени возила.  (Прочитано 5154096 пати)

Присутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7366
Одг: Интересни понуди на користени возила.
« Одговори #23325 на: 10 Јули 2021, 09:45:45 am »
Сигурно ќе ја даде и за 19.000 заради бандашите.

Присутен Ordevski

• Редовен
  • Пораки: 2015
« Одговори #23326 на: 10 Јули 2021, 09:47:59 am »
Од километар се гледа дека воопшто не знае ништо од фотографија продавачот освен клик на shutter button, ниту пак се позамарал да ја испере...

D-r Ordevski

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
« Одговори #23327 на: 10 Јули 2021, 09:48:07 am »
Еден бандаш како ќе ја смени перцепцијата, неверојатно!

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Еден бандаж...

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7241
« Одговори #23328 на: 10 Јули 2021, 12:03:01 pm »
Џабе верглате.
Се гледа дека жена му го натерала да ја продава а типот се потрудил да ја огласи во најлошо светло ;D

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6693
« Одговори #23329 на: 10 Јули 2021, 12:59:43 pm »
Бандажите не се проблем, проблем е што кошта пари да се во нормална боја. А и трошење време. Јас би се помирил и со обични светла, сепак сите велат дека алфата страшно добро управување има. Мене поголем проблем ми е внатрешноста, не е на ниво како кај германците али сепак понудата не е лоша ако спушти цена за некоја илјадарка.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
« Одговори #23330 на: 10 Јули 2021, 13:08:58 pm »
Бандажите не се проблем, проблем е што кошта пари да се во нормална боја. А и трошење време. Јас би се помирил и со обични светла, сепак сите велат дека алфата страшно добро управување има. Мене поголем проблем ми е внатрешноста, не е на ниво како кај германците али сепак понудата не е лоша ако спушти цена за некоја илјадарка.

Во управувањето нема приметна разлика меѓу Ф30 и Алфата, а Ф30 има далеку повеќе простор и подобра изработка и дизајн на се.

Отсутен vladimir_1

• Редовен
  • Пораки: 1189
« Одговори #23331 на: 10 Јули 2021, 18:34:47 pm »
Скапа ама интересна ми гледа 159ката

http://reklama5.mk/AdDetails?ad=3977180

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #23332 на: 10 Јули 2021, 19:03:26 pm »

Во управувањето нема приметна разлика меѓу Ф30 и Алфата, а Ф30 има далеку повеќе простор и подобра изработка и дизајн на се.
F30 незнам каква врска има со Џулија, ама еве со G20.
https://www.motortrend.com/reviews/2019-bmw-3-series-vs-2018-alfa-romeo-giulia-comparison-test/

Driving the 3 Series on the hilly and twisty canyon roads above Malibu, testing director Kim Reynolds found himself feeling almost every other bump, ripple, and pebble, and not in a good way. "Its ride is odd, finding annoying bumps without the commensurate handling composure payoff," he said. Road test editor Chris Walton agreed.

Counter these impressions with the inherent Italian passion of the Alfa. We found the Giulia's ride and handling superior to the BMW's. "Alfa absolutely cracked the ride/handling code," Walton said. The steering is well balanced, and the suspension is firm enough to feel sporty yet comfortable when you want it.

Whether you're tearing through the back roads to the grocery store or gliding along the boulevards on your way home, the Alfa will deliver the driving pleasure we expect from a sport sedan. Its engine feels torquey for a four-cylinder, though there's a similar bit of lag when you tromp the gas pedal from a stop. "Once underway, the eight-speed always seems to have the right gear on tap and is quick to downshift," Powell said. Reynolds complained that it was hard to predict how the pedal would react.

And although the Italian gallant is a couple of years longer in the tooth than the just-redesiged BMW, the Alfa does a lot of things right. When driven in Dynamic mode, the car doesn't beat you up. It simply moves with composure and swiftness. The Giulia feels natural, an extension of your corporeal form. "It's just so good in many different ways," Walton said.
To us, the Alf Romeo Giulia is simply a better driver's car. The Alfa is "the best, most satisfying, most visceral sport sedan—even in this lower-rung version," Reynolds said.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
« Одговори #23333 на: 10 Јули 2021, 19:20:03 pm »
Може да се правиме удрени со сила ама Алфата е конкурент на Ф30, за Г20 уште немаат одговор.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44964
  • Il Moderatore
« Одговори #23334 на: 10 Јули 2021, 19:21:51 pm »
Ахахаха, Добри вицеви :D
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #23335 на: 10 Јули 2021, 19:31:13 pm »
« Последно менување: 10 Јули 2021, 19:51:53 pm zeroSignal »

Присутен Ordevski

• Редовен
  • Пораки: 2015
« Одговори #23336 на: 10 Јули 2021, 20:33:48 pm »
http://m.reklama5.mk/AdDetails?ad=4006990

Не беше овој Леон форумски?

D-r Ordevski

« Последно менување: 10 Јули 2021, 20:36:08 pm zeroSignal »

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11156
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #23338 на: 11 Јули 2021, 01:25:07 am »
Stoosumdespetiljadi € a ni krov nema

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 9034
  • Возач без обзир. Безобзирен возач.
Министерство за транс, поп и виски.